ادامه سركوب‌ها در بحرين و شروع مداخله بين‌المللي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۱۳۸۲

ادامه سركوب‌ها در بحرين و شروع مداخله بين‌المللي

در حالي كه ديروز، سه‌شنبه اعتراضات مردمي در بحرين با سركوب شديد نيروهاي آل‌خليفه مواجه شد، هيئتي از كميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل وارد منامه شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم، حكومت بحرين عصر ديروز، سه شنبه با برخورد خشونت آميز، تظاهرات برگزار شده در ده ها شهر و روستا در بحرين را سركوب كرد.

درهمين حال جمعيت ملي بحرين ضمن درخواست انحلال دولت، از شوراي امنيت سازمان ملل خواست براي حمايت از مردم بحرين در برابر اين سركوب ها وارد عمل شوند.

از سوي ديگر هيئت نمايندگان كميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل، براي تحقيق درباره نقض حقوق بشر در بحرين وارد منامه شد.

فعالان سياسي بحريني و مصري نيز در مقابل مقر اتحاديه عرب در قاهره در اعتراض به جرائم رژيم آل خليفه تجمع  كردند.

اين معترضان عكس هاي از شهداي اعتراضات بحريني را كه توسط نيروهاي آل خليفه و آل سعود كشته شده اند، در دست داشتند.

شركت كنندگان در اين تجمع ضمن محكوميت سكوت رسانه اي درقبال نقض حقوق بشر و سركوب مردم در بحرين، مسئوليت آن را متوجه اتحاديه عرب و مجامع بين المللي دانسته و خواستار اقدام فوري دراين‌باره شدند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار