همايش «اولين سالروز اجراي قانون هدفمندي يارانهها» - 4
احمدي نژاد: اضافه درآمد ارزي ايران در بانكهاي خارجي خوابيده است
رئيسجمهور با اشاره به اينكه درآمد ارزي ما بسيار بيشتر از مصارف است، گفت: اضافه اين درآمد در بانكهاي خارجي خوابيده است.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمود احمدينژاد در همايش «اولين سالروز اجراي قانون هدفمندي يارانهها» كه صبح امروز در ساختمان مجلس قديم برگزار شد، گفت: همه ايرادهايي كه از قبل نسبت به اجراي اين طرح گرفته مي شد، نشان داد كه اين ايرادها پايه درستي نداشت و طرح به خوبي انجام شد؛ البته اين به آن معنا نيست كه در اين طرح هيچ ضعفي وجود نداشت.
وي ادامه داد: در آن دوره به ما ميگفتند كه اجراي اين قانون ممكن است باعث از بين رفتن دولت شود، اما ما پاسخ داديم كه حتي اگر دو دولت هم از بين برود، ارزش دارد.
رئيس جمور گفت: در مقابل پيش بيني ها و برداشت هايي كه مطرح بود، مواردي از جمله مشكلات كوچكي در يك مرغداري و يا جا به جايي چند كارگر رخ داد كه اين نيز از تحولات عادي است و طبيعي است كه يك جا ضعفي پيدا شده و يك جا قوت حاصل مي شود.
رئيس جمور گفت: در مقابل پيش بيني ها و برداشت هايي كه مطرح بود، مواردي از جمله مشكلات كوچكي در يك مرغداري و يا جا به جايي چند كارگر رخ داد كه اين نيز از تحولات عادي است و طبيعي است كه يك جا ضعفي پيدا شده و يك جا قوت حاصل مي شود.
احمدي نژاد در ادامه با اشاره به اينكه اجراي اين طرح چند دستاورد پايه اي و تحولي در نظام فكري و برنامه ريزي كشور به وجود آورد، گفت: در درجه اول تمام مدل ها و تئوري هايي كه اقتصاد ايران را تحليل مي كردند ناشي از آب درآمد و معلوم شد كه اقتصاد ايران را بايد با تحليل هاي خودي بررسي كرد.
رئيس قوه مجريه گفت: اين نشان داد كه ما هم در دروس دانشگاهي و هم در مدل هاي تحليلي اقتصادي بايد تجديدنظر كنيم.
وي گفت: اين مدل مي تواند بومي شود و در همه جاي دنيا اجرايي گردد كه اميدواريم اين مسئله در دانشگاه هاي ما نيز به صورت پررنگ خود را نشان دهد.
رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنانش گفت: اجراي اين طرح توانمندي كشور و مديريت اقتصاد براي انجام كارهاي بزرگ را به اثبات رساند؛ به اين ترتيب بخشي از مخالفت ها به خاطر ضعف خودباوري و اعتماد به نفس بود؛ چرا كه تا اين طرح مطرح مي شد، مي گفتند آنقدر پيچيده است كه بهتر است به آن پرداخته نشود.
احمدي نژاد گفت: اينكه مراكز سياستگذار و برنامه ريز جهاني زبان به تمجيد مدل اين كار اقتصادي باز مي كنند، امر مهمي است؛ اين در حالي است كه بسياري دوست ندارند به توانمندي مديريت اين مملكت پرداخته شود.
وي ادامه داد: اينكه ده ها كشور در ملاقات هاي خود از ما درخواست كمك براي اجراي اين طرح در كشورشان مي كنند، بسيار مهم است؛ حتي بسياري از كشورها مي گويند در اقتصاد مملكتشان به آنها مشاوره بدهيم كه اين يك اتفاق بزرگي مي باشد.
رئيس جمهور در ادامه به ظرفيت بالاي ملت ايران اشاره و تصريح كرد: ملت ايران نشان داد كه ظرفيت كارهاي بزرگ را دارد؛ بدترين كار در مديريت، كوچك شمردن توانمندي و ظرفيت يك ملت است و بدترين حاكمان كساني هستند كه ملت ها را كوچك مي شمارند؛ اينها ملت ها را له خواهند كرد.
رئيس جمهور در ادامه به ظرفيت بالاي ملت ايران اشاره و تصريح كرد: ملت ايران نشان داد كه ظرفيت كارهاي بزرگ را دارد؛ بدترين كار در مديريت، كوچك شمردن توانمندي و ظرفيت يك ملت است و بدترين حاكمان كساني هستند كه ملت ها را كوچك مي شمارند؛ اينها ملت ها را له خواهند كرد.
احمدي نژاد ادامه داد: ملت در طول تاريخ بارها و بارها ظرفيت خود را نشان داده بود، اما آن قدر از بيرون و داخل تخريب شده و اعتماد متقابل مردم به مسئولان تحقير شمرده و ناچيز عنوان شده بود كه بين مديريت اجرايي كشور با متن مردم فاصله به وجود آمده بود.
رئيس قوه مجريه ادامه داد: اجراي اين طرح نشان داد كه ملت ما ظرفيت كارهاي بزرگتر از هدفمندي يارانه ها را نيز دارد؛ ايران بايد در صدر پيشرفت كنندگان دنيا بنشيند.
وي گفت: اين باور زنده شده كه تجلي قدرت، خود مردم هستند و اگر اين قدرت درست مديريت شود در هر كجا كه جاري شود، آنجا انقلاب ايجاد مي كند.
احمدي نژاد با اشاره به تحولاتي كه در جهان در حال رخ دادن است، عنوان كرد: اين تحولات اقتصاد دنيا را منفي كرده، اما در ايران نتيجه معكوس داشته است؛ زيرا اختلاف و فاصله اي بين مردم و دولت در كشور ما وجود ندارد.
رئيس جمهور گفت: با اين ملت مي شود همه قله ها را فتح كرد.
وي در بخش ديگري از سخنانش عنوان كرد: دستاورد ديگر طرح تحول اقتصادي، نوع نگاه به اقتصاد و مديريت اقتصاد در سطح خرد بود.
وي در بخش ديگري از سخنانش عنوان كرد: دستاورد ديگر طرح تحول اقتصادي، نوع نگاه به اقتصاد و مديريت اقتصاد در سطح خرد بود.
احمدي نژاد گفت: در نتيجه اجراي اين قانون، نگرش مديران بنگاه ها و تك تك مردم به پول، ثروت و انرژي تغيير كرد.
رئيس قوه مجريه با اشاره به اينكه در تهران روزانه 14 ميليون ليتر براي حمل و نقل استفاده مي شود كه اين ميزان در زمستان و براي روشن كردن مشعل هاي گرمايي به 45 ميليون ليتر افزايش پيدا مي كند، گفت: در تهران روزانه 14 ميليون سفر انجام مي شود كه به راحتي مي توان چهار پنج ميليون آن را به سفر پياده يا با دوچرخه تبديل كرد.
وي در ادامه گفت: يكي از اتفاقات خوشايندي كه در اجراي قانون هدفمندي يارانه ها رخ داد، همزباني مديران اقتصادي با مردم بود كه اين مسئله بايد ادامه پيدا كند؛ زيرا اين يك نكته كليدي در مديريت كشور است.
احمدي نژاد در ادامه با بيان اينكه با تمام اين اتفاقات ما هنوز در آغاز راهيم و بايد بقيه راه را طي كنيم، عنوان كرد: برنامه ريزي خواهيم كرد تا با كمترين تبعات ادامه مسير انجام شود؛ البته يك شيطنت هايي در بيرون و همچنين در بازار سكه و ارز صورت گرفته است.
رئيس قوه مجريه افزود: درآمدهاي ارزي ما خيلي بيشتر از مصارف ماست؛ ما در اين زمينه اضافه داريم، كه البته صرف نظر از تورم چند درصدي كه به ما تحميل كرده است، به بانك هاي خارجي مي رود و در آنجا مي خوابد.
وي در ادامه عنوان كرد: برخي اصرار دارند بگويند شرايط كشور بحراني است، اما اين يك جنگ رواني است و ما به سمت ثبات بيشتر اقتصادي در حال حركت هستيم.
وي در ادامه عنوان كرد: برخي اصرار دارند بگويند شرايط كشور بحراني است، اما اين يك جنگ رواني است و ما به سمت ثبات بيشتر اقتصادي در حال حركت هستيم.
احمدي نژاد گفت: كارگروه تحول اقتصادي طي چند سال، جلساتي را برگزار، و بررسي ها و پيگيري هاي بسياري انجام داد؛ همچنين مجلس و كارگروه تحول اقتصادي در اجراي اين طرح بسيار همراهي كردند و بالاخره در مرحله نهايي شدن اجرا، اقشار گوناگون مردم كمك كردند؛ شايد اين گونه همكاري مردم در طول تاريخ جمهوري اسلامي ايران ثبت نشده، در واقع خود مردم طرح را اجرا كردند.
رئيس جمهور گفت: بيشترين همراهي را حمل و نقل و رانندگان داخل و بيرون شهري انجام دادند، در حالي كه گفته مي شد بيشترين مشكل در اجراي اين طرح در بخش حمل و نقل خواهد بود.
وي گفت: بايد راه را ادامه بدهيم و چه در طرح هدفمندي يارانه ها، چه در پيشبرد آثار هدفمندي يارانه ها در بخش هاي توليد و واردات و صادرات و چه در ساير بخش هاي تحول اقتصادي بايد به جلو حركت كنيم.
احمدي نژاد با بيان اينكه بالاترين عمل صالح اصلاح ساختارهاي كشور و ساختن مملكت است، گفت: دولت بدون ملت كاري نمي كند، ما همپاي ملت حركت مي كنيم و اگر مشكلي براي اقتصاد كشور پيش بيايد با مردم در ميان مي گذاريم؛ زيرا ما يك ملت هستيم و بايد ايران را جلو ببريم.
رئيس جمهور با اشاره به اينكه يكي از علماي كشور از من سوال كرد كه چطور اين طرح اين قدر خوب اجرا شد كه در جواب عنوان كردم: اجراي خوب اين طرح سه دليل داشت؛ دليل اول اين بود كه گروهي كه مي خواستند كار انجام دهند براي انجام آن وقت صرف كردند، حتي در حد يك كپسول گاز در يك روستا نيز وقت گذاشتند؛ دليل دوم اعتماد بين مردم و دولت بود و عامل سوم كه خوب مسبب عامل اول و دوم است و اصل كار را انجام داده عنايت امام زمان است؛ اين كار را امام زمان انجام داد؛ زيرا اگر يك ملت براي خدا حركت كند، بن بست و شكست ندارد و اين مديريت امام زمان است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰