ديدار اعضای بسیج خواهران رسانه ملی با خانواده شهیده نسرین افضل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۳۹۴۵

ديدار اعضای بسیج خواهران رسانه ملی با خانواده شهیده نسرین افضل

اعضاي بسیجی خواهران رسانه ملي با خانواده شهیده نسرین افضل ديدار كردند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، شهيده نسرين افضل از شهداي شاخص سازمان بسيج مستضعفین در سال 90 و نماد عفاف و جهاد زن مسلمان ايراني است كه به دست منافقان کوردل در كردستان به شهادت رسيده است.
 
خواهران بسیجی رسانه ملي در این دیدار صمیمی که همسر و خواهر «شهيده نسرين افضل» نیز حضور داشتند، اين شهيد والامقام را نماد بصيرت ملت انقلابي يافتند که از سن جواني با روحی سرشار از پیوستگی به درگاه احدیت با حضور مؤثر در کمیته امداد سپاه و جهاد سازندگی با خدمت به محرومان روستایی، بیشترین قرب به پروردگار را برای خود کسب می‌کرد.
 
عليزاده، مسئول بسيج خواهران رسانه ملي، ضمن قدرداني از خانواده شهيده افضل گفت: شهیده نسرین افضل که از زنان بسیجی دوران دفاع مقدس بوده اند، شاخص برجسته عفاف، حجاب، رشادت و شجاعت زن مسلمان ايراني و پشتوانه­اي عظيم براي هويت‌بخشي به نسل جوان است.
 
وي شناخت کامل ويژگي­هاي شهدا را براي ارائه الگوهاي عملي و رفتاري اسلام در حوزه رسانه‌اي لازم و ضروري دانست و انتقال شاخصه­هاي اخلاقي و ولايتمداري شهداي دفاع مقدس به نسل جوان را از اهداف بسيج خواهران رسانه ملي و مهم­ترين ابزار مقابله با جنگ نرم دشمنان اسلام برشمرد.
 
براساس این گزارش در ادامه این سفر دو روزه به شهر شیراز ديدار با خانواده شهیدان «محمدحسن، محمدجواد و محمدمحسن روزی طلب» و همچنین تعدادی دیگر از خانواده های معظم شهدا  و جانبازان نیز صورت گرفت.
پربازدیدترین آخرین اخبار