کد خبر:۱۶۴۴۲۵

جشنواره هنری «روایت سرخ» برگزار می‌شود

جشنواره هنری روایت سرخ با محوریت روایت هنر مقاومت و ایجاد بسترهای فرهنگی هنری در اردوهای راهیان‌نور برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری دبیرخانه دائمی جشنواره روایت سرخ در راستای ایجاد بسترهای هنری فرهنگی در برگزاری اردوی راهیان‌نور و روایت هنر مقاومت از نگاه هنرمندان جوان اقدام به برگزاری جشنواره هنری روایت سرخ در پنج بخش می‌کند.
 
جشنواره روایت سرخ در پنج بخش عکس، پوستر، فیلم کوتاه، دل نوشته و داستان کوتاه برگزاری می‌شود.
ایجاد بستر مناسب برای ظهور و بروز فعالیت های هنری و انتقال پیام هنرمند متعهد، ارج نهادن به هنر معنوی و دینی، معرفی ارزش‌های هنر متعهد ایرانی اسلامی، تاکید بر عنصر مقاومت در هنرهای معاصر، متعهد و بیدارگر، راهیان نور در آینه هنر، روایت هنرمند جوان با زبان هنر از اردوهای راهیان‌نور از جمله اهداف این جشنواره هستند.
 
همچنین نگاه ویژه سید شهیدان اهل قلم سید مرتضی آوینی به هنر متعهد، راهیان نور سفری از خود تا خدا، راهیان نور تبلور هنر مردان خدا از محورهای فرهنگی جشنواره روایت سرخ است.
 
مهلت ارسال آثار برای حضور در این جشنواره تا 15 اسفند ماه بوده و داوری آثار تا 20 اسفند نهایی می‌شود و همچنین در اختتامیه این جشنواره که 20 فروردین سال آینده برگزار می‌شود نفرات برگزیده معرفی و جوایزی دریافت می‌کنند.
 
علاقمندان می‌توانند برای اطلاع‌ بیشتر به سایت اطلاع‌رسانی این جشنواره به آدرس www.revayatesorkh.ir مراجعه کرده و یا از طریق دبیرخانه دائمی جشنواره به آدرس میدان ولی عصر عج – ابتدای بلوار کشاورز- خیابان شهید کبکانیان- کوچه شهید احمد فرگاه – پلاک 10 سؤالات خود را پیگیری کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار