کد خبر:۱۶۴۷۴۵
جشنواره عمار فرصتي براي حرفهاي عمارگونه
اينجا سينما فلسطين است؛ سينمايي كه چند روز است قرارگاه نيروهاي انقلابي شده تا حرفهاي عمارگونه شان را بزنند.
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ اينجا سينما فلسطين است؛ سينمايي كه چند روز است جايگاه سينماگراني شده كه حرفهاي تازه دارند، حرف هاي كه تا به حال كسي بيان نكرده است، حرفهايي از جنس عمار.
چهارشنبه، 6 دي ماه دومين جشنواره عمار كه برگزار كنندگانش تأكيد دارند كه حتما آن را جشنواره مردمي عمار بدانيم، آغاز به كار كرد.
جشنوارهاي كه به دور از هياهوي سينماي امروز بر پا شده و تو به راحتي و بدون داشتن دغدغه و با دلسوزي بيش از حد مسئولان اين جشنواره مي تواني كارت جشنواره را در اختيار بگيري تا بتواني حرف هاي حسابي اين سينماگران جوان را بشنوي.
به قول شهيد آويني «جشنواره هاي ما تجميع سنگها و الماس هاست»، كه البته جشنواره عمار اگر اغراق نباشد جشنواره الماس است؛ جشنوارهاي كه انسانهايي با دستهاي پر و ادعاهاي كم از آن استقبال كردند.
فيلمسازاني كه در اين جشنواره شركت كردند، معتقدند اين جشنواره، جشنواره توحيدي است و برايشان گرفتن جايزه مهم نيست. آنها مي خواهند در اين اوضاع وانفساي سينماي سنگها كنار هم باشند تا اقيانوسي از وحدت درست كنند و رسالتشان را انجام دهند.
جشنواره عمار در سكوت مسئولان صدا و سيما و مسئولان سينمايي كار خود را آغاز كرده. درست است كه هدف فيلمسازان و برگزار كنندگان اين جشنواره چيزهاي ديگري است، اما صدا و سيما با توجه به رسالتي كه دارد بايد به آثار انقلابي و اسلامي بها دهد، اما اين جشنواره در سكوت ابهام آميز دوستان صدا و سيما برگزار شد.
ديروز آخرين فرصت براي بهره بردن از فيلم ها و حرف هايي از جنس عمار بود و بدا به حال كساني كه اين فرصت عظيم را از دست دادند.
اينجا سينما فلسطين، 6 روز قرارگاه جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.