کد خبر:۱۶۵۳۸۳
احمدينژاد: تلاش صهيونيست ها در يهوديسازي بیت المقدس باعث از بين رفتن آن ميشود
احمدينژاد طي سخناني گفت: صهيونيستها با ادعای دینداری به دنبال از بین بردن هويت اسلامي قدس شريف هستند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از هاآرتص، رئيس جمهور ايران در بیاناتی اظهار داشت : صهيونيستها در رابطه با بیت المقدس اداي پرهيزكاران و دينداران را در ميآورند تا بتوانند ماهيت اسلامي آن را محدود كرده و از بين ببرند و ادعا ميكنند مسئله فلسطين و اسرائيل مهمترين موضوع در جهان است.
احمدينژاد طي سخناني با گروه دوستي تركيه و فلسطين گفت: صهيونيستها كه هيچ اعتقادي به دين و حتي خدا، ندارند، اكنون ادعاي پرهيزكاري و دينداري ميكنند و ميخواهند از اين طريق هويت اسلامي قدس شريف را از بين ببرند.
وي همچنين افزود: اين اقدامات مضحك در واقع ادامه سياستهاي استعماري ستمگران است كه نه تنها كمكي به حفظ اسرائيل نميكند بلكه اين رژيم را به پايان كار خود نزديكتر ميسازد.
به نقل از خبرگزاري رسمي ايران احمدينژاد در حالي كه در مورد مسئله فلسطين و اسرائيل سخن مي راند گفت: مسئله فلسطين مهمترين موضوع منطقه و جهان است و كسي نميتواند آن را انكار كند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰