کد خبر:۱۶۵۴۵۳
پيوستن حكمتيار به مذاكرات صلح افغانستان
منابع نزديك به دولت افغانستان ميگويند كه هيئتي از حزب اسلامي افغانستان به رياست گلب الدين حكمتيار با كرزاي و ديپلماتهاي آمريكايي ديدار و در مورد پيوستن به مذاكرات صلح گفتوگو كرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، منابع نزديك به دولت افغانستان اعلام كردند كه هيئتي از حزب اسلامي افغانستان به رياست گلب الدين حكمتيار، نخست وزير سابق افغانستان طي هفته جاري با حامد كرزاي و برخي ديپلمات هاي آمريكايي ديدار كرده است.
مسئولان افغاني مي گويند كه اين ديدار براي گفت و گو درباره پيوستن حزب اسلامي افغانستان به مذاكرات صلح بوده است.
گفته مي شود، اين اقدام حزب اسلامي افغانستان كه از 10 سال پيش تا كنون با دولت افغانستان و نيروهاي ناتو درگير است، با اعلام موافقت طالبان با مذاكرات صلح و تشكيل دفتر آن در قطر ارتباط دارد.
طي هفته هاي اخير موضع گيري و تلاش اضلاع مختلف مذاكرات صلح افغانستان يعني طالبان، دولت افغانستان به رياست كرزاي، آمريكا و قطر به عنوان كشوري كه قرار است دفتر رابط طالبان در آن باشد و نهايتاً حزب اسلامي افغانستان نشان دهنده آن است كه حضور ناتو آمريكا نتوانسته است عامل توقف جنگ و درگيري در افغانستان شود و نياز به تحركات داخلي براي اين امر ضروري است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰