نقش شهید «علم‌الهدی» و شهدای دانشجو در خلق حماسه هویزه فراموش ناشدنی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۵۵۴۶

نقش شهید «علم‌الهدی» و شهدای دانشجو در خلق حماسه هویزه فراموش ناشدنی است

مجمع پیشکسوتان جهاد و شهادت جبهه‌های سوسنگرد طی اطلاعیه‌ای با گرامیداشت یاد و خاطره سی‌و یکمین سالگرد حماسه هویزه بر تبیین بیشتر نقش شهدای دانشجو و به ویژه سید حسین علم‌الهدی در خلق این حماسه تاکید کرده است.
به گزارش گروه فرهنگي«خبرگزاری دانشجو»، مجمع پیشکسوتان جهاد و شهادت جبهه سوسنگرد طی اطلاعیه‌ای سالروز حماسه کربلای هویزه سال ۱۳۵۹ را گرامی‌داشت.

متن کامل این اطلاعیه به شرح ذیل  است : 16دی 1359 یاد آور حماسه کربلای هویزه گرامی باد.

...آن روز (16 دی ماه) این جوان‌های عزیز برای خدا قیام کردند و حرکت کردند با دست خالی، بدون تجهیزات اما با دلی سرشار از عشق و ایمان،‌ با قلبی استوار از اتکاء و توکل به پروردگار.
واقعاً انسان یکبار دیگر صحنه صدر اسلام را، صحنه عاشورای حسینی و کربلا را به چشم خود مشاهده می‌کرد...
(مقام معظم رهبری در مزار شهدای هویزه در 20 اسفند 1375)
 
هویزه نامی جان آشناست و عموم آن‌را با شهیدانش حسین علم الهدی و یارانش می‌شناسند و در حافظه تاریخی ملت مقاوم ایران یادآور حماسه‌ای بی‌نظیر همچون حادثه عظیم کربلا می‌باشد.
 
شرح وقع گویای آنست که در 15 دی ماه 1359 یگان‌هایی از لشکرهای 16 قزوین و 92 خوزستان در معیت یک گردان متشکل از پاسداران- دانشجویان پیرو خط امام‌(ره)،‌جهادگران، نیروهای مردمی ستاد جنگ‌های نامنظم و عشایر بومی عرب زبان منطقه به فرماندهی شهید حسین علم الهدی در عملیاتی با نام «نصر» به محورهای استقرار دشمن در جنوب کرخه نور یورش برده و آنان را با تحمیل شکستی فاحش تا پشت جاده جفیر به عقب رانده و با انهدام نیرو و تجهیزات، 800 نفر از دشمن را به اسارت خود درآوردند.
 
در مرحله دوم عملیات در روز 16 دی ماه،‌ رزمندگان اسلام برای تصرف پادگان حمید پیشروی نمودند ولی به دلیل عدم الحاق لشکر 92 خوزستان ستون‌هایی از تانک‌های دشمن، نیروهای پیاده به فرماندهی شهید علم الهدی را در محاصره قرار دادند ولی یاران باوفای خمینی کبیر(ره) با ایستادگی، ‌ایثار و جان‌فشانی، راه شهادت را انتخاب و همانند یاران با وفای اباعبدالله الحسین(ع) تا آخرین نفس و آخرین قطره خون خود، در نبردی عاشورایی و جنگ تن با تانک چون سرو ایستاده و با شهادت خویش، یکبار دیگر حماسه‌ای عاشورایی را خلق نمودند.
 
به گفته اندک ناظران بازمانده از آن حادثه بزرگ، تانک‌های دشمن، اجساد مطهر را در زیر شن‌های خود خرد نموده و جنایتی سیاه را رقم زدند. در این واقعه بی نظیر حدود 140 نفر از دانشجویان پیرو خط امام‌(ره)، پاسداران، جهادگران،‌ نیروهای بومی و مردمی، شهد شهادت را عاشقانه سرکشیده و نامی نیک و حماسه‌ای ماندگار از خود به جای گذاردند.
 
اینک در سی و یکمین سالگرد حماسه هویزه مظلوم، شهری که نام آن همواره یادآور شهدای دانشجو و در صدر آن‌ها شهید بزرگوار سید حسین علم الهدی می‌باشد، قرار داریم که بدون شک یکی از نقاط عطف تاریخ هشت ساله دفاع مقدس می‌باشد،‌ امید آن می‌رود با بیان خاطرات ناگفته و آشکار شدن لایه‌های پنهان این رویداد تلخ که محصول تفکر غلط و خائنانه بنی صدر در طرد نیروها انقلابی و مردمی بوده و به شهادت جمعی از بهترین فرزندان این ملت انجامید، گرد فراموشی از چهره این حماسه بی‌نظیر زدوده شود و مردم عزیز کشورمان بیش از پیش با ابعاد مختلف آن آشنا شوند.
 
مجمع پیشکسوتان جهاد و شهادت جبهه‌های سوسنگرد ضمن یاد‌آوری و گرامیداشت این حماسه بی نظیر به ملت مقاوم ایران اسلامی،‌ برای شهدا والامقام آن علو درجات و برای خانواده‌های معظم شاهد، جانبازان، آزادگان و رزمندگان عزیز هویزه،‌ عزت و سرافرازی روز افزون را از درگاه خداوند منان مسألت دارد.
ضمناً به اطلاع می‌رساند به همین مناسبت آئین‌های گرامیداشتی برگزار می‌شود که از مردم شریف و غیور ایران اسلامی بویژه رزمندگان و یادگاران 8 سال دفاع مقدس دعوت به عمل می‌آید در آن شرکت نمایند.

1-        15 دی ماه 1390 (پنج شنبه) – اهواز- حسینه ثاراله- بعد از نماز مغرب و عشاء- سخنران حجت الاسلام و المسلمین حسن‌زاده- دعای کمیل و مداحی توسط حاج صادق آهنگران.
               
2-        16 دی ماه 1390 (جمعه)- هویزه- یادمان شهدای هویزه- ساعت 6 صبح- سخنران: حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری- مداح : حاج رضا نبوی (پخش مستقیم از شبکه 1 سیما).
               
3-        20 دی ماه 1390 (سه شنبه)- تهران، بزرگراه شهید بابایی، دانشگاه عالی دفاع ملی- ساعت 9 تا 11 صبح.
               
4-        23 دی ماه 1390 (پنج شنبه)- تهران، بلوار ارتش (لشکرک)، ‌شهرک شهید محلاتی،‌مسجد امام خمینی(ره)- بعد از نماز مغرب و عشاء- دعای کمیل توسط حاج صادق آهنگران.
 
راه و مرام شهیدان گرانقدر هویزه مستدام و برقرار باد
 
مجمع پیشکسوتان جهاد و شهادت جبهه سوسنگرد
 
پربازدیدترین آخرین اخبار