جزئيات شكنجه نيروهاي امنيتي انگليس منتشر مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۶۶۹۹

جزئيات شكنجه نيروهاي امنيتي انگليس منتشر مي‌شود

جرئيات شكنجه بازداشت شدگان توسط نيروهاي اطلاعات داخلي و خارجي انگليس (MI6 و MI5)‌ امروز قرار است منتشر شود.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری اينديپندنت، نيروهاي امنيت داخلي و خارجي انگليس متهم هستند كه هنگام بازجويي از بازداشت شدگان از شكنجه استفاده مي كرده اند.

به گفته يكي از مقامات دادستاني، امروز قرار است در بيانيه اي نتيجه تحقيقات مربوط به جزئيات سوء رفتار با بازداشت شدگان منتشر شود.
 
در اسنادي كه به تازگي منتشر شده، حاكيست نيروهاي MI6 در بازداشتگاه هاي عراق و افغانستان شديدترين نوع شكنجه ها را بر روي بازداشت شدگان انجام داده اند.
 
دولت انگليس بر خلاف ادعاهاي مكرر خود به حقوق بشر به عنوان يك ابزار سياسي نگاه مي كند كه اين روند به خوبي در سركوب اعتراضات و نا آرامي هاي لندن به چشم مي خورد.

لازم به ذكر است، چندي پيش روزنامه گاردین در گزارشی با اشاره به شکنجه زندانیان توسط آژانس های اطلاعاتی انگلیس از روش های وحشتناک دولت بریتانیا برای جمع آوری اطلاعات از افراد بازداشت شده در سراسر جهان پرده برداشت و نوشت كه افسران سازمان امنیت داخلی انگلیس موسوم به MI5 و سرویس امنیت خارجی بریتانیا موسوم به MI6 اطلاعاتی را از زندانیان در خارج از کشور با توسل به شکنجه بدست آورده اند. 
پربازدیدترین آخرین اخبار