رئيس جمهوري كشورمان وارد اسلام آباد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۷۳

رئيس جمهوري كشورمان وارد اسلام آباد شد

رئيس جمهور اسلامي ايران در مسير سفر به سريلانكا براي ديداري چند ساعته با مقامات پاكستان وارد فرودگاه اسلام آباد شد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، رئيس جمهوري اسلامي ايران در مسير سفر به سريلانكا براي ديداري چند ساعته با مقامات پاكستان، وارد فرودگاه اسلام آباد شد و مقامات ارشد دولت اين كشور از وي استقبال كردند.

قرار است مراسم استقبال رسمي از دکتر احمدي نژاد تا ساعتي ديگر در كاخ رياست جمهوري پاكستان از سوي «پرويز مشرف» رئيس جمهوري اين كشور برگزار شود.

احمدي نژاد در اين سفر چهار ساعته با پرويز مشرف، رئيس جمهوري و يوسف رضا گيلاني، نخست وزير پاكستان ديدار و درباره گسترش روابط دوجانبه از جمله اجرايي كردن طرح انتقال گاز ايران به شبه قاره و همكاري در زمينه تامين برق مورد نياز پاكستان، مسائل و مشكلات جهان اسلام و همكاري هاي سه جانبه ايران پاكستان و افغانستان گفت وگو خواهد كرد.

رئيس جمهوري اسلامي ايران را در سفر به پاكستان، وزيران امورخارجه و بازرگاني، معاون و مشاور رئيس جمهور و معاونان وزيران ارتباطات و اطلاع رساني، نيرو، قايم مقام وزير نفت و مديرعامل بانك توسعه صادرات ايران همراهي مي‌كنند.

در مراسم استقبال از احمدي نژاد در فرودگاه «چك لالا» علاوه بر مقامات دولت پاكستان، سفير و اعضاي سفارت ايران در آن كشور و جمعي از كاركنان نهادها و سازمان هاي ايراني مستقر در پاكستان حضور داشتند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار