برگزاری کنفرانس ضد صهیونیستی در غزه
فعالان حقوق بشر در یک جلسه که در نوار غزه برگزار شد به بحث در مورد راه های مقابله با تبلیغات جهانی اسرائیل نشستند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پرس تی وی، فعالان حقوق بشر در یک جلسه که در نوار غزه برگزار شد به بحث در مورد راه های مقابله با تبلیغات جهانی اسرائیل نشستند.
این کنفرانس توسط مرکز فلسطینی مطالعات سیاسی و توسعه در روز یکشنیه سازمان دهی شد.
محمود هرثانی در مصاحبه با شبکه خبری پرس تی وی اعلام کرد که وضعیت فلسطین می بایست به صورت روشن برای جهانیان شرح داده شود. می بایست این کار را برای پایان دادن به تبلیغات رژیم صهیونیستی انجام داد.
وی اشاره کرد که امروزه «کنترل بسیاری از رسانه های بزرگ جهان» در دست رژیم صهیونیستی است.
هویدا عارف نیز که از بنیانگذاران جنبش همبستگی بین المللی و رئیس جنبش غزه آزاد است به صورت ویدئو کنفرانس در این گردهم آیی شرکت کرد و خواستار آگاهی جهانیان از تبلیغات سیاه اسرائیل شد.
ساکنان نوار غزه هنوز هم در بزرگترین زندان باز دنیا قرار دارند. رژیم صهیونیستی همچنان حریم هوایی و آبهای سرزمینی و مرز غزه را تحت کنترل کامل خود دارد.
رژیم صهیونیستی زندانی کردن 1.5 میلیون نفر در نوار غزه را تکذیب می کند.
فعالات حقوق بشر از کمبود نیازهای اولیه مردم در این منطقه خبر می دهند. مردم این منطقه به شدت نیازمند کمک رسانی های دارویی، کار، بهداشت و آموزش و پرورش هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا