كوچك زاده در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
مجلس اگر دلسوز ملت است بودجه را پيش از پايان سال تصويب كند
نماينده تهران با بيان اينكه مجلس اگر دلسوز ملت است بودجه را پيش از پايان سال تصويب كند، گفت: اگر افرادي كه در مجلس تاثيرگذار هستند، بخواهند، قطعا اين امكان وجود دارد كه قبل از پايان سال بودجه به سرانجام برسد.
مهدي كوچكزاده در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه اگر بگذارند بررسي بودجه قبل از پايان سال امر شدني است، گفت: اگر افرادي كه در مجلس تاثيرگذار هستند، بخواهند، قطعا اين امكان وجود دارد كه قبل از پايان سال بودجه به سرانجام برسد.
وي ادامه داد: تمامي ضوابط مربوط به بررسي بودجه قابل فشرده و تعديل شدن در فرصت باقي مانده قبل از پايان سال است.
نماينده تهران اضافه كرد: با توجه به اينكه مجلس اعلام كرده است كه يكشنبهها دو شيفت جلسه داشته باشد، اگر واقعا مجلس در ادعاي خود مبني بر اينكه دغدغه خدمت به مردم و پيش بردن امور مربوط به آنها را دارد، ميتواند با ارائه راهكارهايي بودجه را قبل از پايان سال به اتمام برساند.
كوچكزاده خاطرنشان كرد: حال كه دولت ممكن است به هر دليلي تاخير داشته، مجلس اگر دلسوز ملت است و عدم تصويب بودجه را به ضرر ملت ميداند بايد با اتخاذ تدابيري بررسي آن را قبل از پايان سال به اتمام برساند و تحقق چنين امري غير ممكن نيست.
وي بيان داشت: اگر اراده كنند ميتوانند قبل از سال 90 تصويب بودجه را تمام كرده و تحويل دولت بدهند.
عضو فراكسيون انقلاب اسلامي گفت: هر سه مرحله زماني مبني بر ارائه پيشنهادات نمايندگان، بررسي در كميسيونهاي تخصصي و بررسي در كميسيون بودجه وجود دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا