آنچه در شورای امنیت رخ داده جنگی فراگیر علیه ملت سوریه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۹۹۹۲
نماینده سوریه در سازمان ملل:

آنچه در شورای امنیت رخ داده جنگی فراگیر علیه ملت سوریه است

نماینده سوریه در سازمان ملل گفت: آنچه در نشست شورای امنیت رخ داد، بخشی از سناریویی بود که هدف اصلی آن جنگ فراگیر دیپلماتیک، سیاسی و رسانه‌ای دشمنان ملت سوریه علیه این کشور است.  
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پرس تی وی، بشار الجعفری گفت: آنچه در شورای امنیت رخ می دهد، جنگ علیه سوریه است.
 
نماینده سوریه در سازمان ملل افزود: طرف های غربی و عربی در این جنگ علیه سوریه مشارکت دارند.
 
وی گفت: آنچه در نشست شورای امنیت رخ داد، بخشی از سناریویی بود که هدف اصلی آن جنگ فراگیر دیپلماتیک، سیاسی و رسانه ای دشمنان ملت سوریه علیه این کشور است.
 
الجعفري افزود: آمریکا و طرف هایی که از پیش نویس قطعنامه علیه سوریه در شورای امنیت حمایت کردند، انگیزه خیرخواهانه ای نداشتند و به همین علت تغییرات مورد نظر روسیه و چین در این پیش نویس را رد کردند.
 
نماینده سوریه در سازمان ملل اضافه کرد: تغییراتی که روسیه و چین خواهان آن بودند، نوعی توازن را در پیش نویس قطعنامه پیشنهادی غرب به وجود می آورد.
 
وی گفت: بر اساس تغییرات مورد نظر روسیه و چین، از همه طرف های مخالف در سوریه خواسته شده بود که اعلام کنند هیچ ارتباط و حمایتی از گروه های مسلح در سوریه ندارند؛ این تغییرات همچنین از کشورهای عضو شورای امنیت خواسته بود تا از نفوذ خود برای جلوگیری از خشونت گروه های مسلح در سوریه استفاده کنند.
 
الجعفري همچنین در مورد سفر سه شنبه آینده سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه به دمشق تصریح کرد: تماس و هماهنگی بین روسیه و سوریه ادامه دارد و روابط دو کشور نزدیک است و اجازه تبادل نظر در همه زمینه ها امكان پذير است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار