اسرائيل از ظهور حزب الله ديگر در منطقه هراس دارد
به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، اورشليم پست در مقاله اي تحليلي نوشت: در حملات اخير نيروهاي اسرائيل به نوار غزه بايد اهداف اصلي را پيگيري كرد و تنها به مسائل جزئي نپرداخت.
اين تحليل معتقد است كه يكي از بزرگ ترين دلايل حمله هاي هوايي به نوار غزه مورد هدف قرار دادن نيروهاي عزالدين قسام، شاخه نظامي جنبش حماس و نابود كردن آنهاست؛ در واقع اسرائيل در پي آن است كه با نابود كردن توانايي و قدرت نظامي حماس از به وجود آمدن قدرتي كه بتواند موقعيت استراتژيك موجود و توازن منطقه اي را به هم بزند، جلوگيري كند.
اورشليم پست نوشته است: اگر حزب اللهي ديگر در منطقه به وجود بيايد مي تواند قدرت بازدارندگي اسرائيلي ها را از بين برده و ديگر نيروهاي مقاومت را در منطقه جسورتر كند.
اين تحليل نتيجه مي گيرد: در صورت رخ دادن چنين مسئله اي اسرائيل، دولت هاي عرب و همچنين جريان مذاكرات صلح با شكست مواجه شده و متضرر خواهند شد.
اين مسئله بشدت مي تواند دولت هاي مصر، عربستان و همچنين تشكيلات خودگردان را تحت فشار قرار داده و توازن منطقه اي را به ضرر آنها رقم بزند.
اورشليم پست در اين تحليل آورده است: شكست اسرائيل، پيروزي حماس و ظهور يك حزب الله ديگر بشدت به نفع ايران كه در حال حاضر حامي سرسخت اين گروه در منطقه است، تمام خواهد شد.
اين در حالي است كه كشورهاي عرب منطقه خود را وارد بحث هاي نشست 1+5 و مسائل هسته اي ايران كرده اند و اين موضوع ناخشنودي ايران را به همراه داشته است.
موفقيت حماس مي تواند موضع سياسي و هسته اي ايران را در قبال كشورهاي عرب منطقه مصر و عربستان قوي تر كند./انتهاي پيام/