بهره برداری موساد از پاسپورت شهروندان اروپایی برای اعمال تروریستی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۱۵۰۲
روزنامه تایمز انگلیس:

بهره برداری موساد از پاسپورت شهروندان اروپایی برای اعمال تروریستی

روزنامه انگلیسی تایمز در شماره اخیرش نوشت: سازمان تروریستی موساد طی سال های اخیر بارها با استفاده از پاسپورت های شهروندان اروپایی اقدام به ترور مخالفین خود کرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت، این پایگاه خبری نوشت: موساد از پاسپورت اتباع خارجی که در ارتش اسرائیل خدمت می کنند برای عملیات مخفیانه خود در کشورهای دیگر استفاده می کند.
 
این پایگاه اسرائیلی به نقل از روزنامه تایمز در اینترنت نوشت حدود دو سال پس از ترور محمود المبحوح، یکی از رهبران ارشد حماس در دوبی، عوامل موساد هنوز از پاسپورت های خارجی از جمله پاسپورت اتباع انگلیسی برای اجرای عملیات جاسوسی مخفیانه خود در کشورهای دیگر استفاده می کنند.
 
پس از مرگ المبحوح، مقامات پلیس دوبی اعلام کردند قاتلان پاسپورت های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و استرالیایی داشتند.
 
براساس گزارش این روزنامه انگلیسی، بارها اتفاق افتاده است که از خارجیانی که به اسرائیل مهاجرت کرده اند خواسته شده پاسپورت های خود را به عوامل جاسوسی اسرائیل «قرض» بدهند.
 
در این روزنامه آمده است: شواهد جدیدی وجود دارد که نشان می دهد اتباع خارجی در اسرائیل در بسیاری از موارد با رضایت کامل به موساد اجازه استفاده از پاسپورت های خود را می دهند.
 
گرچه اسرائیل هرگز به دست داشتن عوامل موساد در مرگ این تروریست عضو حماس اعتراف نکرد اما به لندن اطمینان داد سازمان جاسوسی اش دیگر از پاسپورت های انگلیسی استفاده نخواهند کرد.
 
ماتیو که در سال 2009 از لندن به اسرائیل مهاجرت کرده و به سرعت به ارتش اسرائیل پیوسته بود به نشریه تایمز گفت درست پیش از اولین هفته خدمت وی در ارتش اسرائیل، زن جوانی از موساد به وی نزدیک شد و از وی پرسید که آیا به اسرائیل متعهد است یا خیر. آن زن بسیار بسیار دوستانه با وی برخورد کرده بود به طوریکه وقتی ار ماتیو خواست کمک کوچکی مانند قرض دادن پاسپورتش به وی بکند، ماتیو درخواستش را رد نکرد.
 
براساس این گزارش، ماتیو هجده ماه بعد پاسپورت خود را دریافت کرد و با تعجب متوجه شد که مهر کشورهایی مثل ترکیه، آذربایجان و کشورهایی که هرگز به آنجا سفر نکرده روی آن خورده است.
 
ماتیو به روزنامه تایمز گفت: «او به من گفت بهتر است مدتی به این کشورها نرود.»
 
پیتر، یک مرد فرانسوی که سال گذشته به اسرائیل مهاجرت کرده بود داستانی مشابه داستان ماتیو را نقل کرد.
 
وی گفت چند ماه پس از ورود به اسرائیل و خدمت داوطلبانه در ارتش، با زنی ملاقات کرد که از او درخواست کمک کرده بود. پیتر به روزنامه تایمز گفت پاسپورتش را از وی گرفتند و یک سال بعد با مهرهایی از روسیه و چندین کشور دیگر به وی بازگرداندند.
پربازدیدترین آخرین اخبار