وزارت دفاع اسرائيل:حماس در جنگ زميني خطرناك است
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از اورشليم پست، دوشنبه شب جنبش حماس با حمله به مواضع صهيونيست ها، سه صهيونيست را به هلاكت رساندند.
اين رسانه صهيونيستي به نقل از يك مقام وزارت دفاع اسرائيل اعتراف كرد كه سران رژيم صهيونيستي بشدت از حملات غافلگيرانه جان بركفان حماس وحشت دارند.
اين درحالي است كه در سراسر جهان اسلام، جوانان مومن و غيور و دانشجويان متعهد در حركتي خروشان، با ثبت نام در گردان هاي استشهادي براي حضور در جبهه غزه اعلام آمادگي مي كنند.
در ايران نيز تا كنون بيش از صدها هزار دانشجو با ثبت نام در گردان هاي استشهاديون و حتي تحصن در فرودگاه ها، اشتياق خود را براي اعزام به جبهه غزه اعلام كرده اند.
در همين حال گابريل شالف، نماينده رژيم صهيونيستي در سازمان ملل روز گذشته اظهار داشت: اسرائيل حملات خود را به نوار غزه ادامه مي دهد تا اينكه حماس را به طور كامل از قدرت بركنار كند.
وي افزود: متاسفيم كه شهروندان غير نظامي كشته مي شوند ولي اين هزينه اي است كه براي حذف حماس بايد پرداخته شود.
اين در حالي است كه بيشتر كشته شدگان زنان و كودكان بي گناه فلسطيني هستند.
گابريل شالف كه از اظهار نظر درباره استراتژي جنگ اسرائيل امتناع كرد، گفت: هدف اصلي ما از بين بردن حماس در فلسطين است اما اين كار به سادگي امكانپذير نخواهد بود.
نماينده رژيم صهيونيستي در سازمان ملل افزود: رژيم صهيونيستي از وقايع اخير ناراحت است اما ما سعي مي كنيم كه با فرستادن پيغام به سران جهان عرب صلح را به منطقه برگردانيم. /انتهاي پيام/