کد خبر:۱۷۲۴۳۱
رياكاري آمريكايي در مقابل رياكاري سعودي
نويسنده روزنامه الحيات با اشاره به سخنان اخير پادشاه عربستان در مورد سوريه و واكنش روزنامه آمريكايي واشنگتن پست به آن نوشته است ...
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، روزنامه آمريكايي واشنگتن پست سخنان ملك عبدالله، پادشاه عربستان در جشنواره الجنادريه در رياض را كه از وتوي قطعنامه ضد سوري شوراي امنيت توسط چين و روسيه انتقاد كرده و خواستار پايان دادن به آنچه خشونت و خونريزي در سوريه مي ناميد شده بود، «رياكاري پادشاه سعودي» خواند.
واشنگتن پست در مقاله اي در واكنش به سخنان پادشاه عربستان نوشته بود كه سخنان ملك عبدالله كه نيروهاي امنيتي اش در استان قطيف معترضان را سركوب، و به دستگيري و مجازات روزنامه نگاران اقدام مي كند، جز رياكاري چيز ديگري نيست.
جهاد الخازن، نويسنده روزنامه الحيات با اشاره به اينكه اگر چه اين نوشته واشنگتن پست صحيح بوده و ما بايد هر گونه كشتار و سركوب معترضان در همه جاي جهان چه عربستان و بحرين باشد و چه هر كشور ديگري محكوم كنيم، اما واكنش واشنگتن پست به سخنان ملك عبدالله نيز خود نوعي رياكاري و آن هم «رياكاري از نوع آمريكايي» آن است.
اين تحليلگر الحيات مي نويسد: واشنگتن پست و رسانه هاي آمريكايي مي خواهند از تعدادي كشته در عربستان حمايت كنند، اما هزاران كشته در عراق و جنايات وحشيانه ارتش آمريكا در اين كشور را به فراموشي بسپارند.
بايد به دست اندركاران رسانه هاي غربي كه براي تبليغ منافع آمريكا تلاش مي كنند – و در هر موردي بجز قضاياي مربوط به اعراب و مسلمانان آزادي خواه هستند! – گفت كه هر اشتباهي از سوي هر قدرتي را بايد گوشزد كنند.
عراق به دليل منافع نفتي آمريكا و منافع امنيتي اسرائيل در منطقه مورد هجوم واقع شد و طبق اسناد فاش شده، خود روزنامه واشنگتن پست نقش مهمي در آماده سازي فضاي عمومي جامعه غربي براي ورود آمريكا به عراق داشت؛ چرا كه در زمان حمله جرج بوش به عراق دو صهيونيست افراطي وابسته به حزب ليكود اسرائيل يعني چارلز كراتهامرو جكسون ديل سرمقاله نويس اين روزنامه بودند كه تمام تلاش خود را براي اقناع رسانه اي هم پيمانان آمريكا براي حمله به اسرائيل به كار بردند.
نويسنده الحيات در ادامه مي نويسد: من به عنوان يك روزنامه نگار عرب، ملك عبدالله را مي شناسم و مي دانم كه او اگر چه تلاش مي كند، اما نمي تواند به اندازه صهيونيست هاي افراطي رياكار و منافق باشد.
سخنان پادشاه عربستان و مقامات سعودي در مقايسه با عملكرد خودشان قابل حمايت و ستايش نيست، اما موضع رسانه هاي غربي در مقابل اين سخنان نيز خود، اقدامي رياكارانه و از همين نوع است كه از سويي به كشته شدن چند معترض عربستاني تأسف مي خورند و از سويي از كشتار ملتي در عراق حمايت مي كنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰