حمله صهيونيست‌ها به مسجدالاقصي و دستگيري چند فلسطيني!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۲۷۷۲

حمله صهيونيست‌ها به مسجدالاقصي و دستگيري چند فلسطيني!

منابع خبري در فلسطين اشغالي مي‌گويند: گروه‌هاي افراطي صهيونيست بار ديگر اقدام به حمله به مسجدالاقصي كردند كه در جريان اين حمله 18 فلسطيني دستگير شدند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از المنار، گروه هاي افراطي يهودي بار ديگر اقدام به حمله به مسجدالاقصي كردند.

اين حمله در ورودي غربي مسجدالاقصي معروف به «باب المغاربه» صورت گرفت.

شاهدان عيني مي گويند: روز گذشته عده اي از صهيونيست هاي افراطي در صدد بودند به بهانه اداي يك فرضيه ديني مربوط به يهوديان با ورود به مسجدالاقصي به تخريب آن اقدام كنند كه با ممانعت نگهبانان و نمازگزاران حاضر در مسجدالاقصي روبه رو شدند.

اين اقدام به دنبال دعوت پي در پي رهبران گروه هاي افراطي صهيونيستي از پيروان خود براي ورود به مسجدالاقصي صورت گرفت.

در همين حال منابع امنيتي در اسرائيل اعلام كردند 18 فلسطيني در جريان اين حادثه در محوطه مسجدالاقصي دستگير شده اند.

 
پربازدیدترین آخرین اخبار