تاخیر در تعیین تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۲۸۲۲

تاخیر در تعیین تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر

رئیس کمیسیون انتخاباتی مصر به رسانه‌ها اطلاع داد که تاریخ انتخابات فعلاً اعلام نخواهد شد.  
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از شبکه بی. بی. سی، رئیس کمیسیون انتخاباتی مصر در یک کنفرانس خبری که قرار بود در آن تاریخ برگزاری انتخابات اعلام شود، به رسانه ها اطلاع داد که این تاریخ فعلاً اعلام نخواهد شد؛ این انتخابات قرار بود ماه می تا ژوئن برگزار شود.

تحلیلگر این شبکه در پاسخ به چرایی ناتوانی در تعیین زمان انتخابات گفت: شورای نظامی که حاکم فعلی در مصر است، در حال درگیری و مناقشه با جامعه سیاسی مصر مي باشد تا بتواند موقعیت ها و منافع اقتصادی و سیاسی این شورا را در قانون اساسی جدید، ثبت و نهایی کند.

وی ادامه داد: به محض اینکه این شورای نظامی از ثبت حقوق و منافعش در قانون اساسی جدید اطمینان حاصل کند، حاضر خواهد بود که به انتخابات تن بدهد.

تحليلگر «بي. بي. سي» گفت: البته آخرین اخبار حاکی است که شمس الدین، سخنگوی کمیسیون انتخابات مصر در اظهارنظری اعلام کرده که احتمالاً اوایل ژوئن آینده این انتخابات برگزار می شود و اگر به دور دوم بینجامد، در اواخر ژوئن انجام خواهد شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار