هدف آمريكا از فشار بر ايران، تغيير نظام در اين كشور است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۳۷۶۵
ولاديمير پوتين:

هدف آمريكا از فشار بر ايران، تغيير نظام در اين كشور است

ولاديمير پوتين، نخست وزير روسيه گفت: آمريكا و غرب با فشار عليه ايران به بهانه جلوگيري از برنامه هسته‌اي اين كشور به دنبال تغيير نظام آن هستند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از روزنامه السفير، ولاديمير پوتين، نخست وزير روسيه مي گويد: كشورش موضع خود در قبال ايران و سوريه را تغيير نمي دهد.

وي روز گذشته طي سخنراني در جمع عده اي از كارشناسان سياسي و امنيتي روس گفت: موضع روسيه در مورد سوريه در شوراي امنيت بي طرفانه بوده و ما از گرايش به سمت يكي از طرف هاي درگير خودداري كرده ايم و تلاش مي كنيم همين شيوه را ادامه دهيم.

پوتين ضمن اشاره به اينكه بسياري از كشورهاي عربي منطقه به دقت برنامه هسته اي ايران را دنبال كرده و به شدت با پيشرفت هاي هسته اي ايران مخالفند، گفت كه هدف غرب و بويژه آمريكا از فشار بر ايران به بهانه برنامه هسته اي، ‌تغيير نظام در اين كشور است.

نخست وزير روسيه تصريح كرد: من معتقدم غرب تحت پوشش مبارزه با انتشار سلاح هاي هسته اي، به دنبال اهداف ديگري در ايران است كه يكي از آنها تغيير نظام در ايران است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار