منصور هادي به عنوان رئيس جمهور جديد يمن سوگند ياد كرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۳۸۴۲

منصور هادي به عنوان رئيس جمهور جديد يمن سوگند ياد كرد

معاون سابق عبدالله صالح، ديكتاتور سرنگون شده يمن پس از برگزاري انتخابات تك نامزدي، به عنوان رئيس جمهور جديد اين كشور سوگند ياد كرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری الجزيره انگليسي، معاون عبدالله صالح هفته گذشته طي انتخابات رياست جمهوري در يمن، به عنوان رئيس جمهور جديد اين كشور انتخاب شد.

وي امروز (6 اسفند) در مراسي در صنعا، پايتخت يمن سوگند ياد كرد و گفت: انتخابات يمن به مردم اميد بخشيد و به احزاب و فعالان سياسي مسئوليت غلبه بر گذشته را اعطا كرد.

طي انتخابات هفته گذشته در يمن، منصور هادي، 65 درصد آْرا را براي جانشيني عبدالله صالح بدست آورد.

لازم به ذكر است، منصور هادي پيش از اين معاون عبدالله صالح، ديكتاتور سابق يمن بود كه به گفته برخي از كارشناسان در سركوب بسياري از معترضان در جريان قيام مردم اين كشور نقش داشت.

وي در جريان يك انتخابات نامتعارف و تك نامزدي كه هفته گذشته در يمن برگزار شد به رياست جمهوري يمن انتخاب شد؛ انتخاب وي به عنوان رئيس جمهور جديد يمن، به حكومت 33 ساله عبدالله صالح پايان داد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار