مصر 19 آمریکایی را به اتهام ایجاد آشوب محاکمه می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۴۳۰۵

مصر 19 آمریکایی را به اتهام ایجاد آشوب محاکمه می‌کند

دادگاه مصر روز یکشنبه اعلام کرد که برگزاری دادگاه ده‌ها تن از افرادی که به جرم ایجاد آشوب در این کشور دستگیر شده‌اند، تا دوماه آینده به تعویق می‌افتد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از فرانس 24، دادگاه مصر روز یکشنبه اعلام کرد که برگزاری دادگاه ده ها تن از افرادی که به جرم ایجاد آشوب در این کشور دستگیر شده اند، تا دو ماه آینده به تعویق می افتد.
 
در میان این افراد که تعداد آنها 43 نفر ذکر شده است، 19 شهروند آمریکایی نیز حضور دارند که دادگاه آنها در ماه آوریل برگزار می شود.

این افراد حدود 2 ماه پیش به اتهام دریافت کمک مالی از دوستان خارجی دستگیر شدند.

هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه آمریکا که در مراکش به سر می برد، در این باره گفت: ما در حال ارزیابی و بررسی مجموعه اطلاعات دریافت شده هستیم و پس از بررسی های بیشتر، اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار خواهیم داد.

دولت آمریکا پیشتر تهدید کرده بود اگر این مسئله حل نشود، کمک های مالی خود را به مصر قطع خواهد کرد.
 
ایالات متحده هر ساله 1.5 میلیارد دلار به مصر کمک مالی می کند.

دولت مصر نیز این مسئله را یک موضوع داخلی عنوان کرده و می گوید: این افراد در پی ایجاد آشوب در کشور بوده اند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار