واکنش رسانه های عربی به انتخابات مجلس ایران
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۵۲۹۹

واکنش رسانه های عربی به انتخابات مجلس ایران

رسانه های عرب زبان منطقه با اشاره به تحولات اخیر کشورمان و با مطرح نمودن مسئله هسته ای ایران به تحلیل انتخابات امروز مجلس شورای اسلامی پرداختند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، رسانه های مختلف عرب زبان مانند دیگر رسانه های خارجی و بین المللی اخبار مربوط به برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را در صدر اخبار خود گنجانده اند.

خبرگزاری الجزیره با ارائه گزارشی از تعداد نامزدها و احزاب شرکت کننده در انتخابات سعی کرده است حضور اصولگرایان را صف بندی در مقابل یکدیگر توصیف کند.

الجزیره با اینکه به دنبال ارتباط دادن فضای حاکم بر انتخابات امروز به فضای انتخاباتی سال 88 بوده است، اما اذعان کرده است که برخی گروه های نزدیک به محمد خاتمی نیز در این انتخابات شرکت کرده اند.

اما نکته مهم تر در گزارش الجزیره از انتخابات ایران ارتباط دادن عواقب و نتایج انتخابات به مناقشه هسته ای ایران و غرب است. این خبرگزاری و برخی خبرگزاری و روزنامه های دیگر سعی کرده اند اخبارمربوط به انتخابات ایران را به گونه ای گزارش دهند که تحریم های آمریکا و اروپا و تبلیغات اسرائیل در مورد حمله نظامی به ایران را بر فضای انتخاباتی موثر قلمداد کرده  و از ایران وضعیتی بحرانی در ذهن مخاطب ترسیم کنند.
 
روزنامه السفیر نیز در  گزارشی جالب توجه خبر مربوط به برگزاری انتخابات مجلس ایران را به سفر هفته آینده نتانیاهو به واشنگتن ارتباط دهد!

السفیر از اتهامات غربی هابه ایران مبنی بر از میان رفتن دموکراسی در ایران نوشته و افزوده است این انتخابات و میزان مشارکت مردمی در آن با توجه به این اتهامات برای ایران حیاتی و مهم است.
 
روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی نیز در صدر اخبار خود بخش هایی از سخنان روزگذشته مقام معظم رهبری در مورد انتخابات امروز را گنجانده و به مواضع اعلام شده در ایران مبنی بر شرکت مردم در انتخابات به عنوان یکی از نشانه های مقاومت مردم ایران در مقابل فشار غربی ها اشاره کرده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار