کد خبر:۱۷۶۲۳۷
رئيس دانشگاه بوعلي سيناي همدان:

حوزه شيمي با كمبود كتب آموزشي بومي روبرو است

رئيس دانشگاه بوعلي سينايي همدان گفت: حوزه شيمي كشور با كمبود كتب آموزشي بومي روبرو بوده و اين در حالي است كه دانشمندان اين حوزه در سطحي از علم و پژوهش رسيده اند كه مي‌توانند كتب بومي در حوزه شيمي تأليف كنند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمدعلي زلفي‌گل، عصر امروز در همايش «سند راهبردي توسعه علوم پايه» در دانشگاه شهيد بهشتي گفت: در حال حاضر، بيشترين تأليفات در حوزه علم شيمي، در قالب ترجمه مي باشد و اين در حالي است كه با توجه به سطح آموزش و پژوهش اساتيد اين حوزه در كشور لازم است كه اساتيد اين رشته كتب بومي تأليف كنند.

وي با بيان اينكه ارتباط بين‌المللي در رشته شيمي كم است، بيان داشت: لازم است برنامه‌ها و سياست‌گذاري‌هايي تعيين شود تا ارتباط بين الملل در رشته شيمي تقويت شود.

رئيس دانشگاه بوعلي سيناي همدان خاطرنشان كرد: از ديگر مشكلات رشته شيمي كمبود فضاي آموزشي و پژوهشي مي باشد كه لازم است متوليان امر بر تقويت سرانه فضاي آموزشي و پژوهشي در اين رشته توجه كنند.

زلفي‌گل با توجه به اينكه رشته شيمي اولين رشته‌اي است كه منجر به توسعه دكترا در كشور شده است، بيان داشت: اصلاح هرم اعضاي هيئت علمي از حيث تعداد و مرتبه علمي در اين رشته نسبت به ساير رشته‌ها سريعتر انجام شده است كه بر اين اساس، امكان تأسيس رشته شيمي در دانشگاه‌هاي دولتي و غيردولتي نسبت به ساير رشته‌ها مهيا‌تر بوده و اكثر دانشگاه‌هاي دولتي و غيردولتي كشور رشته شيمي را در مقاطع مختلف راه‌اندازي كرده‌ اند.

وي تصريح كرد: در حال حاضر، قريب 20 درصد توليدات علم كشور متعلق به رشته شيمي است.

لازم به ذكر است؛ در پايان همايش «سند راهبردي توسعه علوم پايه» بيانيه‌اي صادر و قرائت شد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار