کد خبر:۱۷۶۴۳۴
شکست حزب حاکم هند در یک نظرسنجی مهم دولتی
روز سه شنبه، حزب حاکم کنگره هند در یک نظرسنجی مهم دولتی به شدت شکست خورد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از واشنگتن پست، حزب حاکم کنگره هند، در یک نظرسنجی مهم دولتی شکست خورد؛ شکستی که می تواند به فلج شدن دولت ملی بیانجامد.
سه شنبه حزب حاکم کنگره هند در یک نظرسنجی مهم دولتی به شدت شکست خورد، به گونه ای که ممکن است کار این دولت در دو سال باقی مانده از عمر آن، فلج شود.
یکی از افراد این حزب به نام راهول گاندی با بیان اینکه حزبش در کنگره آینده در نظر سنجی استان اوتار پرادش، در جایگاه چهارم قرار گرفته است، به شکست اعتراف کرد.
گاندی که به احتمال زیاد به عنوان نامزد نخست وزیری در دولت آینده انتخاب خواهد شد، در این پرجمعیت ترین ایالت هند و در یک مبارزه خستگی ناپذیر به مبارزات انتخاباتی پرداخته بود.
گاندی گفت: رهبری این کمپین با من بوده و مسئولیت آن با من است.
وي افزود: حزب او در این ایالت سازماندهی ضعیفی داشته است.
در این نظرسنجی، حزب سوسیالیست ساماجوادی، با قدرت تمام توانست پیروزی را از آن خود کند به گونه ای که اجازه خواهد یافت بدون ائتلاف با دیگران، به تشکیل کابینه بپردازد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰