دوازده هزار نروژي طي تظاهراتي خواستار توقف حملات رژيم صهيونيستي به غزه شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۷۰۵
موج محكوميت جهاني نسل كشي در غزه - 39

دوازده هزار نروژي طي تظاهراتي خواستار توقف حملات رژيم صهيونيستي به غزه شدند

دوازده هزار نفر از مردم نروژ با برپايي تظاهرات در اسلو خواستار توقف حملات رژيم صهيونيستي به نوار غزه شدند.

به گزارش گروه بين الملل «شبکه خبر دانشجو» به نقل از الجزيره، اين تظاهرات از محل پارلمان نروژ به طرف سفارت اسرائيل برگزار شد.

شرکت کنندگان در اين تظاهرات با سر دادن شعارهايي بر حمايت از ساکنان نوار غزه تاکيد کردند.

يکي از شرکت کنندگان در اين تظاهرات خطاب به سران کشورهاي عربي گفت: فروش خون ملت فلسطين کافي است، من به حماس مي گويم که به جهاد ادامه دهيد و ما از شما حمايت مي کنيم.

«کريستين هالورشن»، وزير اقتصاد نروژ که در اين تظاهرات شرکت کرده بود به خبرنگار الجزيره گفت: حضور من در اين تظاهرات براي صلح در غزه و فلسطين مهم است، اميدواريم تظاهرات مسالمت آميز ادامه داشته باشد.

يک مرد نروژي هم گفت: ما بايد به تظاهرات ادامه دهيم تا تروريسم اسرائيلي عليه غزه را آشکار کنيم، ملت نروژ و کساني که به تورات اعتقاد دارند، به تدريج از جنايت هاي اسرائيل آگاهي پيدا مي کنند، بيشتر نروژي ها امروز از ملت فلسطين حمايت مي کنند.

به گزارش الجزيره، تظاهرکنندگان نروژي ايهود اولمرت، نخست وزير اسرائيل را با هيتلر مقايسه کردند.

يکي از شرکت کنندگان در اين تظاهرات به خبرنگار الجزيره گفت: اي سران عرب کجا هستيد؟ آيا حاضر به پذيرفتن اين خواري مي شويد؟ مسيحيان و يهوديان در اين تظاهرات شرکت کرده اند و فرياد مي زنند اما شما بر روي صندلي هاي خود نشسته ايد؟

شرکت کنندگان در اين تظاهرات با نيروهاي امنيتي که در اطراف سفارت اسرائيل در اسلو مستقر شده بودند، درگير شدند.

نيروهاي امنيتي نروژ شماري از تظاهرکنندگان را بازداشت کردند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار