کد خبر:۱۷۷۲۷۵
کشته شدن 3 مسیحی دیگر در نیجریه به دست شبه نظامیان
چند ساعت پس از حمله انتحاری به یک کلیسای کاتولیک در شهر جوز نیجریه، مردان مسلح سه مسیحی دیگر را در همان منطقه به ضرب گلوله کشتند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از فرانس 24، چند ساعت پس از حمله انتحاری به یک کلیسای کاتولیک در شهر جوز، مردان مسلح سه مسیحی نیجریه ای دیگر را در همان منطقه به ضرب گلوله کشتند.
مردان مسلح اواخر روز یکشنبه در روستایی در جنوب این شهر که پس از حمله دیروز، فضایی مملو از تنش دارد، سه مسیحی دیگر را نیز کشتند.
به گفته منابع دولتی، مردان مسلح در اواخر روز یکشنبه در کمین نشسته بوده و پس از مشاهده این مسیحی ها، به آنها شلیک کردند که حاصل آن کشته شدن سه نفر و زخمی شدن دو نفر دیگر بود.
همچنین منابع دولتی در جای دیگر اذعان کردند که شاهدان حاضر در صحنه گفته اند که به احتمال زیاد این شبه نظامیان چوپان بودند.
پس از حمله، ضاربان از گوشی های همراه این افراد پیام هایی فرستاده و در آن پیام ها مسئولیت این حادثه را به عهده گرفتند.
یکی از ساکنان این روستا به شبکه های خبری گفت: تا کنون در رابطه با این حوادث هیچ کس دستگیر نشده است.
خاطرنشان مي شود، روز يکشنبه در بیرون کلیسای کاتولیک رومی شهر جوز انفجاری انتحاری رخ داد که حاصل آن کشته شدن هفت نفر بود؛ پس از این انفجار بر اثر وحشت حاصل از آن، نیروهای پلیس با شلیک به افراد حاضر در صحنه سه نفر دیگر را نیز کشتند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰