ونس: ورود ایران و آمریکا به دوره ۶۰ روزه مذاکرات / عقب‌نشینی تاکتیکی واشنگتن از زیاده‌خواهی موشکی + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۷۷۵۷

ونس: ورود ایران و آمریکا به دوره ۶۰ روزه مذاکرات / عقب‌نشینی تاکتیکی واشنگتن از زیاده‌خواهی موشکی + فیلم

معاون رئیس‌جمهور آمریکا ضمن ابراز احساسات خود درباره امضای تفاهم‌نامه میان ایران و آمریکا، گفت «اکنون ما در آتش‌بس هستیم.»
جی دی ونس

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، جی دی ونس معاون دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا گفت: جنگ علیه ایران هرگز قرار نبوده به یک جنگ ابدی دیگر برای ایالات متحده تبدیل شود و این جنگ به یک سفر چند ساله با جدول زمانی نامشخص تبدیل نخواهد شد.

ونس افزود: من می‌دانستم که ما رهبری داریم که سعی می‌کند هدف را بسیار محدود تعریف کند، به آن دست یابد و سپس ببیند که کجا هستیم.

معاون ترامپ در پاسخ به ادعاهایی مبنی بر تغییر نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران که سابقا توسط برخی رسانه‌های غربی و معاند دامن زده می‌شد، ادعا کرد: هدف اصلی واشنگتن هرگز تغییر نظام سیاسی ایران نبوده است.

تلاش ونس برای عقب‌نشینی از اظهارات ترامپ درباره برنامه موشکی ایران 

معاون رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از صحبت‌هایش، درباره اظهارات ترامپ راجع به موشک‌های ایران گفت: «تمام چیزی که رئیس جمهور دیروز گفت این است که  کشورها از حق دفاع از خود دست نمی‌کشند. اگر حزب‌الله به سمت اسرائیل موشک یا پهپاد شلیک کند، اسرائیل از حق دفاع از خود دست نمی‌کشد.»

او ادامه داد: «ایرانی‌ها از حق دفاع از خود در کشورشان دست نمی‌کشند، اما ما انتظار داریم که به عنوان بخشی از توافق نهایی، آنها قادر به ساخت موشک‌هایی نباشند که بتوانند کل جهان را به طور گسترده تهدید کنند، و این همان چیزی است که رئیس جمهور ایالات متحده دیروز گفت. منظورم این است که خیلی ساده است: شما نمی‌توانید به یک کشور - چه اسرائیل و چه ایران - بگویید که اجازه ندارند از خود دفاع کنند.»

کد ویدیو

مصادره به مطلوب آمریکا از آرامش خلیج‌فارس؛ ونس عبور نفت از تنگه هرمز را به نام آمریکا زد!

ونس گفت: دیشب ۱۲.۵ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد و میزان نفتی که دیشب از تنگه هرمز عبور کرد، بالاترین میزان از زمان آغاز درگیری‌ها است.

وی افزود: آنچه تاکنون اتفاق افتاده، صرف‌نظر از اقدامات ایرانی‌ها، یک پیروزی برای مردم آمریکا و رئیس‌جمهور ترامپ است و ایران دیشب به هیچ کشتی شلیک نکرد، و تا زمانی که رفتار مورد نظر را از ایرانی‌ها نبینیم تحریم‌ها را لغو نخواهیم کرد.

کد ویدیو

 فرصت ۶۰ روزه مذاکرات آغاز شد/بیش از ۱۲ کشتی ایرانی از محاصره عبور کردند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی گفت: «دیشب ۱۲.۵ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد  میزان نفتی که دیشب از تنگه هرمز عبور کرد، بالاترین میزان از زمان آغاز درگیری بود.»

او در ادامه مدعی شد: «آنچه تاکنون اتفاق افتاده، صرف نظر از اقدامات ایرانی‌ها، پیروزی برای مردم آمریکا و رئیس جمهور ترامپ است. تا زمانی که رفتار مورد نظر خود را از ایرانی‌ها نبینیم، هیچ پولی نخواهیم داد و تحریم‌ها را لغو نخواهیم کرد.»

معاون رئیس‌جمهور آمریکا تاکید کرد: «ایران شب گذشته به هیچ کشتی شلیک نکرد، که یعنی آن‌ها به این توافق پایبند هستند. نیروهای ما در خاورمیانه به بیش از ۱۲ کشتی اجازه دادند تا از محاصره دریایی عبور کنند.»

کد ویدیو

دوره 60 روزه مذاکرات از امروز آغاز شد

وی افزود: «ما متعهد به اجرای تعهدات خود در مرحله اولیه توافق هستیم. دوره ۶۰ روزه مندرج در یادداشت تفاهم با ایران از امروز آغاز شد.»

ونس ادعا کرد: «به عنوان بخشی از هرگونه توافق نهایی، ما اطمینان حاصل خواهیم کرد که ایران قادر به داشتن سلاح هسته‌ای یا تأمین مالی تروریسم نخواهد بود.»

کد ویدیو

شرط‌ گذاری ونس برای اموالی که متعلق به خود ایران است!

معاون اول رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: چیزهایی درباره ۳۰۰ میلیارد دلار یا ۲۴ میلیارد دلار یا این ارقام و اعداد خواهید شنید، اما واقعیت ساده این است که تنها راهی که ایرانی‌ها بتوانند به هر یک از این منابع دست پیدا کنند.

ونس گفت: اگر ایرانی‌ها رفتارشان را تغییر ندهند، برنامه نظامی و هسته‌ای‌شان همچنان نابود خواهد شد؛ اما اگر رفتارشان را تغییر دهند، آنگاه رابطه‌ای دگرگون‌کننده با خاورمیانه خواهند داشت و این برای ما یک برد-برد است.

کد ویدیو
 

خط قرمز ظاهری آمریکا برای حملات بی‌محابا رژیم صهیونیستی به لبنان

وی ادامه داد: انتظار ما این است که حزب‌الله به سمت اسرائیلی‌ها موشک و پهپاد شلیک نکند و همچنین انتظار داریم که اسرائیلی‌ها هم در لبنان دست به اقدامات بی‌مهابا نزنند.

ونس گفت: هر دو طرف باید به تعهدات خود در این توافق پایبند باشند و حالا، همان‌طور که می‌دانید، گاهی اوقات این آتش‌بس‌ها کمی وضعیت پیچیده‌ای پیدا می‌کنند.

کد ویدیو
 

تقسیم کار در کاخ سفید؛ کوبا با روبیو است!

خبرنگار: آیا کوبا کشور بعدی است؟

ونس پاسخ داد: شما باید از مارکو در مورد کوبا بپرسید.

کد ویدیو
 

اعتراف ونس به بی‌اطلاعی از غارت میلیاردها دلار سرمایه ایران

معاون اول رئیس جمهور آمریکا گفت: اعدادی بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار شنیده‌ام. حتی اعدادی بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار و بخش عمدۀ این پول در حساب‌های ایالات متحده نیست؛ بیشتر آن یا در کشورهای حاشیه خلیج فارس است، یا در اروپا، یا در جاهای دیگر.

وی ادامه داد: اما مقدار دقیق این پول را نمی‌دانم؛ فقط می‌دانم که رقم بسیار بزرگی است.

کد ویدیو
 

ونس از استقرار تیم مذاکره‌کننده آمریکایی در سوئیس خبر داد

ونس تصریح کرد: واشنگتن یک تیم میدانی در سوئیس مستقر می‌کند تا مسئولیت هدایت مستقیم گفتگوهای فنی و هسته‌ای با ایران را بر عهده بگیرند و من برنامه سفر به سوئیس را دارم.

کد ویدیو
 

اعتراف ونس به وابستگی اسرائیل به آمریکا

معاون اول رئیس جمهور آمریکا گفت: ترامپ تنها رئیس دولتی است که در حال حاضر از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند و دو سوم تسلیحات دفاعی اسرائیل در سه ماه اخیر با پول مالیات‌دهندگان آمریکایی تأمین شده است و وزرای کابینه نتانیاهو باید از حمله به تنها متحد قدرتمند خود در جهان دست بردارند.

کد ویدیو
 
 
 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار