پاپ: «بهشت ماشین‌ها» می‌تواند بشریت را تضعیف کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۰۴۳۴

پاپ: «بهشت ماشین‌ها» می‌تواند بشریت را تضعیف کند

رهبر کاتولیک‌های جهان با ابراز نگرانی درباره پیامدهای پیشرفت فناوری، هوش مصنوعی و مسابقه تسلیحات هسته‌ای هشدار داد که حرکت بدون کنترل به سمت «بهشت ماشین‌ها» می‌تواند جایگاه انسان را تضعیف کند.
سشیسشی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پاپ لئو چهاردهم در سخنرانی افتتاحیه سفر خود به فرانسه، در کاخ الیزه و در جمع امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه و دیپلمات‌ها، درباره چالش‌های پیش روی بشریت در عصر فناوری سخن گفت.

وی با اشاره به پیشرفت هوش مصنوعی، مسابقه تسلیحات هسته‌ای و دیگر تهدیدهای مرتبط با زندگی بشر، بر ضرورت توجه به معنای انسان بودن در عصر فناوری تأکید کرد.

پاپ لئو بار دیگر مخالفت واتیکان با سلاح‌های هسته‌ای را مطرح کرد و گفت دکترین بازدارندگی هسته‌ای «اشتباه» است، زیرا به باور او می‌تواند به شکل‌گیری رقابت تسلیحاتی جدید منجر شود.

وی افزود: صلح از طریق موازنه قدرت ایجاد نمی‌شود، بلکه با گفت‌وگو و عدالت شکل می‌گیرد.

رهبر کاتولیک‌های جهان همچنین از توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی و سیاست‌گذاران خواست روند توسعه و تنظیم مقررات این فناوری را با دقت بیشتری دنبال کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار