کارکنان سازمان ملل در اردن حملات رژيم صهيونيستي را محکوم کردند
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پرس تي وي، افرادي که در اين تجمع حضور داشتند از رهبران جهان خواستند بمنظور امکان دسترسي امدادرسانان به مردم غزه اسرائيل را تحت فشار قرار بدهند.
فعالان و کارکنان سازمان ملل همچنين با حمل پلاکاردهايي حمله اسرائيل را محکوم و حمايت خود را از غزه اعلام کردند؛ در بعضي از اين پلاکاردها شعار «صهيونيست ها قاتل کودکانند» و «ما همگي پشتيبان شما مردم غزه هستيم» نوشته شده بود.
تظاهرات کنندگان همچنين اقدام هوگو چاوز، رئيس جمهور ونزوئلا در اخراج سفير اسرائيل را ستودند.
بعضي از تظاهرات کنندگان نيز با حمل تابوت هاي کوچک و نمادين ياد کودکان فلسطيني قرباني تهاجم نظامي اسرائيل را گرامي داشتند.
آنروا پنجشنبه گذشته پس از آنکه يک کاروان سازمان ملل مورد اصابت گلوله تانک اسرائيلي قرار گرفت، حرکت کارکنانش را در نوار غزه به حال تعليق درآورد؛ در حمله اسرائيل به کاروان سازمان ملل يک نفر کشته و يک نفر زخمي شد.
اين درحالي است که آژانس هاي امدادرسان در سطح جهان در مورد تشديد بحران بشردوستانه در اين نوار ساحلي هشدار داده اند.
به گفته آژانس هاي سازمان ملل بيش از 22 هزار از مردم غزه طي دو هفته اخير بي خانمان شده اند.
متر ساکر، سخنگوي آنروا در گفت وگو با خبرنگار پرس تي وي، با اشاره به حمله اخير موشک هاي اسرائيلي به يک مدرسه که به کشته شدن بيش از 40 نفر انجاميد، گفت: آنروا از همقطارانش در غزه که تحت چنين شرايط دشواري امنيت خود را به خطر انداخته اند، حمايت مي کند.
درحالي که جنگ اسرائيل همچنان موجب مرگ غيرنظاميان بيشتري در نوار غزه مي شود، کارکنان آنروا در امان تلاش مي کنند صداي خود را به گوش جهانيان برسانند و خواستار حمايت از مردم فلسطين بشوند.
در حملات اسرائيل به نوار غزه حداقل 888 فلسطيني کشته شده اند که 276 نفر آن کودک بوده اند./انتهاي پيام/