وزيرخارجه مالزي برقراري رابطه ميان كشورش با اسرائيل را رد كرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۷۷۱۱

وزيرخارجه مالزي برقراري رابطه ميان كشورش با اسرائيل را رد كرد

وزيرخارجه مالزي با محكوميت حملات اخير صهيونيست ها به غزه برقراري هرگونه رابطه ديپلماتيك با اسرائيل را رد كرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، حنيفه امان،‌ وزيرامورخارجه مالزي با رد برقراري هرگونه رابطه با اسرائيل گفت كه اين موضع «روشن و غيرقابل تغيير» است.

اين اظهارات پس از آن صورت گرفت كه نامه هايي از مهاتیر محمد،‌نخست وزير اسبق مالزي در دهه نود ميلادي به سران اسرائيلي در مورد مسئله فلسطين منتشر شد.

گفته مي شود مهاتیر محمد در اين نامه ها ضمن مخالفت با سياست هاي اسرائيل، از سران اسرائيل خواسته بود به تعهدات خود در مورد توافق نامه اسلو عمل كنند.

وزيرخارجه مالزي در پاسخ به نمايندگان پارلمان اين كشور درباره اين نامه ها گفت كه موضع مالزي در قبال اقدامات غيرقانوني و تجاوزكارانه اسرائيل عليه مردم فلسطين،  مخالفت سرسختانه است.

وي گفت نامه هاي محمد مهاتیر به معناي به رسميت شناختن اسرائيل نبوده است بلكه وي با ارسال اين نامه ها سعي داشته است جايگاه خود را به عنوان يكي از شخصيت هاي مهم جهان اسلام حفظ كرده و در حمايت از حقوق مردم فلسطين تاثيرگذار باشد.

وي با اشاره به اينكه مالزي هرگز به برقراري روابط ديپلماتيك با اسرائيل نمي پردازد،‌ گفت كه تا زماني كه فلسطين به عنوان دولت مستقل با مركزيت قدس در سازمان ملل  به رسميت شناخته نشود، از برقراري هرگونه ارتباط با اسرائيل دوري مي كند.

امان با محكوم كردن حملات اخير اسرائيل به غزه‌ و با اشاره به حمايت اقتصادي، اجتماعي و سياسي مالزي از مردم فلسطين گفت كه كشورش آماده همكاري و كمك به بازسازي غزه است.
پربازدیدترین آخرین اخبار