کد خبر:۱۷۹۳۴۴
شجاعي كياسري در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
«گشت ارشاد» از نظر محتوايي قابل دفاع نيست/ خط قرمزها در اين فيلم شكسته شد
عضو كميسيون فرهنگي مجلس ضمن انتقاد به محتواي فيلم سينمايي «گشت ارشاد» گفت: اين فيلم با ايجاد سوال و شبهه در ذهن مردم خيلي از خط قرمزها را شكسته است.
شجاعي كياسري در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: فيلم «گشت ارشاد» ضمن اينكه ميخواست مطالب، موضوعات و ناهنجاريهاي جامعه را تدوين كند اما در درون خود بدآموزيهاي زيادي را داشت.
وي اضافه كرد: اگر ما بخواهيم ناهنجاريهاي اجتماعي را در فيلمي به تصوير بكشيم بايد مراقب باشيم كه اثربخش باشد و نگرش مثبت مردم در جامعه را تقويت كند؛ اما گشت ارشاد خيلي جاها نه تنها نتوانست پاسخ شبهات را بدهد بلكه شبهه و سوالهاي زيادي را در ذهن مردم ايجاد كرد و از خط قرمزها به راحتي عبور كرد.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس ادامه داد: ظرفيتهايي كه در كشور براي ساخت اين گونه فيلم ها وجود دارد را ميتوانيم به موضوعهاي مناسبتتري اختصاص دهيم و فيلمهاي بهتري بسازيم، چه ضرورتي دارد كه ما به موضوعاتي بپردازيم كه نخنما شده و پرداخت به آن مثل تيغ دو لبه است و معلوم نيست كه اثرات خود را داشته باشد.
شجاعي كياسري در خصوص نظر كميسيون فرهنگي درباره فيلم «گشت ارشاد» گفت: در مجموع اين فيلم را از نظر فني و حرفهاي كار خوبي مي دانم اما از جهت محتوايي و اثربخشي در جامعه فيلم قابل دفاعي نيست.
وي در خصوص پيگيري مجلس براي توقف اكران اين فيلم گفت: اعتراضات در كميسيون فرهنگي قابل پيگيري است و اگر نياز باشد به وزير ارشاد تذكر لازم را ميدهيم ولي چنانچه اين روند ادامه پيدا كند حتما از وزير ارشاد براي حضور در كميسيون فرهنگي دعوت خواهيم كرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.