گروه‌های مسلح خطوط انتقال نفت سوریه را به آتش کشيدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۹۹۱

گروه‌های مسلح خطوط انتقال نفت سوریه را به آتش کشيدند

خبرگزاری رسمی سوریه «سانا» اعلان کرد که گروه‌های مسلح، خطوط انتقال نفت این کشور را به آتش کشيدند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از خبرگزاری العالم، خبرگزاری رسمی سوریه «سانا» اعلان کرد که خط انتقال نفت شرکت نفتی «فرات» در نزدیکی منطقه ابوحمام در استان دیرالزور با یک بسته انفجاری منفجر شد و این عملیات سبب آتش گرفتن خط انتقال نفت در این ناحیه گردید.
 
این منبع در ادامه تصریح کرد: به محض وقوع انفجار عملیات انتقال نفت متوقف شد؛ ولی از آنجایی که هنوز هم در این خط جریان نفت وجود داشت، لوله های نفت منفجر گردید که طی این حادثه شرکت نفتی فرات 2000 بشکه نفت خسارت دید.
 
این خبرگزاری از قول یکی از مسئولان وزارت نفت آورده است: این خط انتقال نفت با قطر 12 اینچ مربع، نفت خام را از حوزه «التنک» وابسته به شرکت فرات به پایگاه «التی تو» منتقل می کند.
 
شایان ذکر است که گروهک های تروریستی طی یک ماه گذشته و به منظور فشار بیشتر بر دولت سوریه لوله های انتقال نفت و تاسیسات زیربنایی این کشور را مورد هدف قرار داده اند.
پربازدیدترین آخرین اخبار