رهبر انقلاب اسلامی علت اصلی تهديدها، شاخ و شانه كشيدن ها و تحريم ها بر ضد نظام اسلامی را، مركزيت تپنده ايران در اين جريان دانستند و تأكيد كردند: اين حركت بعد از گذشت بيش از سه دهه اكنون بصورت نيرويی...
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» حضرت آيت الله خامنه ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی پيش از ظهر امروز (یكشنبه) ضمن حضور در محل ستاد نيروی زمينی ارتش جمهوری اسلامی ايران از نزديك در جريان فعاليتها و دستاوردهای اين نيرو قرار گرفتند.
فرمانده كل قوا ابتدا با حضور در محل يادمان شهدای دفاع مقدس و قرائت فاتحه، علوّ درجات شهدا را مسئلت كردند.
حضرت آيت الله خامنه ای سپس ضمن بازديد از نمايشگاه فعاليتهای آموزشی، تحقيقاتی، مهندسی و رزمی نيروی زمينی ارتش از جمله طرح شبيه سازی آموزش چتربازی كه به دست متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است، با يگانهای مستقر در پادگان ابوذر در سرپل ذهاب و گروه مقدم پشتيبانی هواپيمايی نيروی زمينی ارتش در زاهدان از طريق ويدئو كنفرانس، گفتگو كردند.
فرمانده معظّم كل قوا در جمع فرماندهان يگانهای عملياتی و رزمی نيروی زمينی ارتش، مهمترين موضوع در نيروهای مسلح را، توجه به اهتمام و انگيزه ناشی از ايمان دينی دانستند و تأكيد كردند: بايد در مديريت نيروهای مسلح، تقويت انگيزه های دينی عميق و ماندگار، همواره مد نظر باشد و از آن، لحظه ای غفلت نشود.
ايشان با تأكيد بر اينكه ايمان به خداوند و ايمان به غيب زمينه ساز انگيزه های مستحكم و مؤثر است، افزودند: تأثير انگيزه های عميق و ماندگار در انسانهای مؤمن و شجاع، در مقاطع حساس و سرنوشت ساز، نمايانگر می شود، همانگونه كه رزمندگان اسلام و نيروهای مسلح توانستند 8 سال در مقابل ارتش بعثی و كاملا مجهز صدام كه مورد پشتيبانی قدرتهای بزرگ بود، مقاومت كنند و به پيروزی برسند.
حضرت آيت الله خامنه ای استمرار و تقويت اين روحيهی مقاومت را در بدنه نيروهای مسلح، ضروری و بسيار مهم خواندند و خاطر نشان كردند: البته فرماندهان نظامی نيز بايد ضمن برخورداری از علم و دانش و استحكام شخصيتی، دارای روحيه اخلاص و دلبسته نبودن به دنيا باشند.
رهبر انقلاب اسلامی، نيروی زمينی ارتش را بخش مهم و محور ارتش خواندند و بر لزوم برنامه ريزی، پشتيبانی و آموزش در اين نيرو تأكيد كردند.
پيش از بيانات رهبر معظم انقلاب در جمع فرماندهان يگانهای عملياتی نيروی زمينی ارتش، اميرسرلشگر صالحی فرمانده كل ارتش ضمن خيرمقدم، گزارشی ارائه كرد.
اميرسرتيپ پوردستان فرمانده نيروی زمينی ارتش نيز در گزارشی وضعيت نيروی زمينی ارتش و آمادگی آنها در مناطق مختلف كشور را تشريح كرد.
فرمانده كل قوا همچنين در جمع فرماندهان منتخب، درجه داران، دانشجويان و كارمندان نيروی زمينی ارتش با اشاره با حركت بالنده و رو به رشد ارتش در سه دهه گذشته تأكيد كردند: امروز ارتش جمهوری اسلامی ايران يكی از مردمی ترين نهادهای كشور، و ارتشی الهی و اسلامی و حقيقتا در خدمت منافع ملی است.
حضرت آيت الله خامنه ای با اشاره به ادعای قدرتهای سلطه گر مبنی بر تشكيل ارتش برای حفظ منافع ملی افزودند: اين ارتش ها بر خلاف ادعای قدرتهای سلطه گر، در خدمت جاه طلبی های سياسی و حفظ قدرتهای طاغوتی هستند و منافع ملی برای آنها هيچ اهميتی ندارد.
ايشان خاطر نشان كردند: آيا ارتش آمريكا با كشتار مردم عراق و افغانستان و جنايت در اين كشورها، واقعا به دنبال خدمت به منافع مردم آمريكاست؟
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ارتش جمهوری اسلامی ايران تنها ارتشی است كه در خدمت مردم و منافع ملی است و اعتقادات و احساسات بدنه و فرماندهان آن نيز همانند آحاد مردم است.
حضرت آيت الله خامنه ای شكل گيری چنين ارتشی را نتيجه حركت رو به رشد ارتش، بعد از پيروزی انقلاب اسلامی دانستند و افزودند: بايد اين حركت مبارك در ارتش جمهوری اسلامی ايران، روز بروز تقويت شود.
ايشان در تبيين جايگاه ارتش نظام اسلامی خاطر نشان كردند: امروز در دنيا، جريانی شكل گرفته است كه مخالف تقسيم بندی كشورها به سلطه گر و سلطه پذير است كه در مركز اين جريان، ايران اسلامی قرار دارد.
رهبر انقلاب اسلامی علت اصلی تهديدها، شاخ و شانه كشيدن ها و تحريم ها بر ضد نظام اسلامی را، مركزيت تپنده ايران در اين جريان دانستند و تأكيد كردند: اين حركت بسيار مهم بعد از گذشت بيش از سه دهه رسوخ در ذهن و جسم ملتهای مسلمان، اكنون بصورت نيرويی متراكم بروز كرده، كه تحولات مصر و برخی كشورهای ديگر نتيجه آن است.
حضرت آيت الله خامنه ای با اشاره به ترس شديد استعمارگران و نظام سلطه از اين جريان رو به گسترش، خاطر نشان كردند: علت اين ترس، جوانهای با اراده و با ايمان ايران اسلامی و معرفت و بصيرت خوب مردم، همراه با احساسات ملی است كه در اوج خود قرار دارد و موجب بالا رفتن قدرت تپش اين جريان در مركزيت آن، يعنی ايران، شده است.
ايشان افزودند: ارتش جمهوری اسلامی ايران، بخش مهم و حساسی از اين مجموعه است كه همواره می بايست آمادگی های حقيقی آن حفظ و تقويت شود.