بهداشت حرفه‌ای گستره وسیعی را زیر پوشش قرار می‌دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۳۱۲۲
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

بهداشت حرفه‌ای گستره وسیعی را زیر پوشش قرار می‌دهد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اينكه  مشکلات ناشی از بهداشت حرفه‌ای دارای اثر کوتاه مدت و بلند مدت است، گفت: بهداشت حرفه‌ای گستره وسیعی را زیر پوشش قرار می‌دهد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حسن بهبودی روز گذشته در همایش «روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای» از فعالیت‌های جسمی و فکری به عنوان بهداشت حرفه‌ای نام برد و گفت: صاحبان صنعت، تجارت و کشاورزی باید داوطلبانه برای دریافت بهداشت حرفه‌ای و ایمنی در کار از کارشناسان اقدام کنند؛ زیرا بهداشت حرفه‌ای نیازمند نظارت دقیق است.
 
 
وی به فراهم بودن امکانات لازم در بحث ایمنی و بهداشت حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: نیروهای کار باید ایمنی در فعالیت‌ها را بپذیرند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مشکلات ناشی از بهداشت حرفه‌ای را دارای اثر کوتاه مدت و بلند مدت دانست و خاطرنشان کرد: بهداشت حرفه‌ای گستره وسیعی را زیر پوشش قرار می‌دهد و سازوکارهای بهداشت حرفه‌ای در گیلان ارتقا پیدا کرده است.
 
ارسلان داداشی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این همایش با تاکید بر اهمیت ارتقای ایمنی و بهداشت حرفه ای در یک اقتصاد سبز گفت: مهم‌ترین مسئله در اقتصاد سبز مصرف بهینه است.
 
وي حفاظت از منابع و محیط زیست و همچنین ایمنی و سلامتی شاغلان را از ارکان اقتصاد سبز توصیف کرد و افزود: نهم اردیبهشت ماه مصادف با 28 آوریل روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای است.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان معرفی روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای از طرف سازمان بین‌المللی کار را حرکتی به طرف ارتقای ایمنی و بهداشت حرفه‌ای نامید و گفت: هدف جهانی ملت‌ها رسیدن به توسعه پایدار با محوریت اقتصاد سبز است.
 
داداشي ایمنی و حرکت صحیح به طرف مشاغل سبز را از نکته‌های مهم در اقتصاد سبز ذکر کرد و افزود: اقتصاد سبز باید صنعت سبز باشد، ضمن اینکه باید بتوانیم مشاغل سبز، کار ایمن و مناسب داشته باشیم.
 
وي با تاکید براینکه به دنبال کاهش اثرات زیست‌محیطی در صنعت و واحدهای شغلی از طریق کاهش مصرف انرژی و منابع هستیم، گفت: خطرپذیری شغلی در انرژی‌های تبدیلی باید جدی گرفته شود.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مدیریت پسماند و بازیافت را بسیار مهم خواند و تصریح کرد: جلوگیری از تولید پسماند، آماده‌سازی برای استفاده دوباره، بازیافت، بازیافت دوباره و دفع در بهداشت حرفه‌ای بسیار تاثیرگذار است.
 
داداشی با تاکید بر ایمنی و بهداشت حرفه‌ای در بخش‌های سنتی گفت: بهداشت حرفه‌ای در بخش معدن و فناوری‌های استخراج و همچنین کشاورزی، جنگلداری، ساختمان‌سازی و مرمت ساختمان‌ها باید مد نظر باشد.
 
وي با اشاره به حذف سموم کشاورزی و مبارزه بیولوژیک در استان خاطرنشان کرد: روش‌های صنعتی در بعضی از معادن گیلان وجود دارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار