کد خبر:۱۸۳۶۲۰
مقاومت روسیه و چین در برابر تحریم دو سودان
چین و روسیه در برابر نظر شورای امنیت برای تحریم سودان و سودان جنوبی، مقاومت میکنند و موافق تحریم این دو کشور به علت عدم توافق بر سر اختلافات مرزی و نفتی نیستند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از واشنگتن پست، چین و روسیه در حال مقاومت در برابر فشار غرب بر شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تحریم سودان و سودان جنوبی هستند.
شورای امنیت سازمان ملل متحد سودان و سودان جنوبی را تهدید کرد در صورت شکست دو کشور در متوقف کردن درگیری ها، با تحریم مواجه خواهند شد.
پس از ناکامی سودان و سودان جنوبی در حل و فصل اختلافات بر سر درآمدهای نفتی و علامت گذاری مرزی و شکست مذاکرات سازمان ملل متحد با این دشمنان سابق، ترس از ورود این دو کشور به یک جنگ تمام عیار، افزایش یافته است.
اواخر این هفته دیپلمات های غربی به شرط ناشناس ماندن به خبرگزاری رویترز گفتند: روز دوشنبه نمایندگان 15 کشور عضو شورای امنیت، به مدت چند ساعت در نیویورک ملاقات نمودند تا برای توافق بر سر تصویب یک قطعنامه در مورد دو سودان که در اواخر هفته به رای گذاشته می شود، تبادل نظر کنند.
پکن که روابط تجاری نزدیکی هم با خارطوم و هم با جوبا دارد و سال هاست که به طور سنتی در این شورا به عنوان محافظ سودان عمل کرده، از تحریم های ایالات متحده و اروپا بر علیه این کشور جلوگیری می کند.
دیپلمات های شوراي امنيت گفته اند: روسیه نیز برای جلوگیری از این تحریم ها از چین حمایت می کند و همچنین موافق وارد کردن ماده 41 در این قطعنامه نیست، البته در ماده 41 مداخله نظامی وجود ندارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰