کد خبر:۱۸۳۷۴۸
تاكيد اوباما بر ادامه جنگ با القاعده
باراك اوباما، در افغانستان گفت كه آمريكا به جنگ با القاعده بعد از خروج نيروهايش از افغانستان در سال 2014 مصمم است.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، باراك اوباما بر عزم ايالات متحده به ادامه جنگ با القاعده تاكيد كرد.
وي با تاكيد بر ادامه جنگ با القاعده بعد از خروج نيروهاي آمريكايي از افغانستان در پايان سال 2014 گفت كه هدف ما كه شكست القاعده است، با گذشت يك سال بعد از قتل بن لادن قابل دستيابي است.
اوباما كه در پايگاه بگرام در كابل سخنراني مي كرد، با بيان اينكه نيروهاي آمريكايي به وظايف خود در افغانستان عمل كرده اند، بر ادامه تلاش ها در اين جهت تاكيد كرد.
وي عملكرد نيروهاي ناتو در ساماندهي نيروهاي امنيتي افغان را موفقيت آميز خوانده و وعده داد كه به كاهش تعداد نيروهاي خارجي در افغانستان و تلاش براي بهبود اوضاع اين كشور متعهد است.
اوباما براي توجيه حضور نيروهاي آمريكايي در افغانستان بعد از سال 2014 گفت كه حضور آمريكا بعد از اين زمان در افغانستان به منظور مبارزه با تروريسم و آموزش نيروهاي افغان است.
اوباما كه عصر ديروز در يك سفر ناگهاني به كابل رفته بود، در ديدار با حامد كرزاي، رئيس جمهور افغانستان، توافق نامه همكاري هاي راهبردي ميان آمريكا و افغانستان را امضا كرد.
پيش نويس اين توافق نامه بعد از گفتگوهاي طولاني مدت در ماه گذشته ميلادي آماده شده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰