
نشست انتخاباتي در دانشگاه شهيد بهشتي- 1
الهيان: برخي ميخواهند مجلس در راس امور نباشد/ طبيبزاده: 1+5 به دليل تحريم نفتي انگليس و فرانسه بچههاي خوبي شدند
يك نشست انتخاباتي امروز با حضور الهيان، عضو جبهه متحد، طبيبزاده، عضو مشترك جبهه پايداري و متحد و جلودارزاده، عضو صداي ملت و خانه كارگر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، نشست انتخاباتي با عنوان «مجلس نهم، مجلس مردم» بعدازظهر امروز در دانشكده معماري و شهرسازي دانشگاه شهيد بهشتي و به همت انجمن اسلامي اين دانشكده، با حضور زهره الهيان، عضو جبهه متحد اصولگرايان؛ زهرا طبيبزاده، عضو مشترك جبهه پايداري و جبهه متحد اصولگرايان و سهيلا جلودارزاده از اعضاي صداي ملت و خانه كارگر برگزار شد.
در اين جلسه، الهيان طي سخناني پس از تبريك هفته معلم گفت: اهميت انتخابات، برگرفته از اهميت مجلس و نمايندگان آن بوده و اين اهميت در گرو جايگاه آن در فضاي سياسي كشور است.
وي ادامه داد: طبق نظر امام و رهبري مجلس در راس امور است؛ اما در سالهاي اخير حركاتي را داشتيم كه تلاش كردند بگويند مجلس در راس امور نيست كه اين نگاه از نظر تفكر انقلاب اسلامي مردود است و معناي تنزل آن اين است كه مردم را صاحب اختيار نميدانيم.
عضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه اساس انقلاب ما بر اساس مشاركت مردم است، ادامه داد: لازمه تحقق اين حقوق آن است كه مردم در تمام امور نقش داشته باشند؛ همانطور كه همه امور در 30 سال اخير با انتخابات پيش رفته است.
الهيان ادامه داد: الگويي كه امام ايجاد كردند در كشورهاي غربي كه داعيه دموكراسي داشتند، قابل پياده شدن نبوده و آن الگو همين مشاركت مردم است.
در ادامه اين جلسه طبيبزاده طي سخناني با تصريح اينكه دنيا در بين دو قدرت به سركردگي آمريكا با رويكرد ليبرالي و همچنين چين و شوروي با رويكرد سوسياليستي قرار گرفته بود، گفت: وقتي جنبش سرمايهداري فهميد اختلاف طبقه بين گروه كارفرما و كارگر باعث انقلابهاي سوسياليستي ميشود، طبقه متوسط را تعريف كرد كه اين در اروپاي غربي ديده ميشود.
وي ادامه داد: رژيم سرمايهداري چون اساسش بر كسب سود به هر قيمت بود، حركات اعتراضي مانند جنبش والاستريت در آن به وقوع پيوست و استراتژيستهاي آمريكايي معتقدند طي 25 سال آينده آمريكا به كام فروپاشي خواهد رفت.
عضو جبهه پايداري تاكيد كرد: بعد از انقلاب، آمريكا احساس كرد كه حياتخلوتش را در منطقه از دست داده و مديريت اسرائيل زير سوال رفته است و هنوز هم رهبري و دولت نهم و دهم همين راه را ادامه ميدهند.
طبيبزاده با اشاره به بيداري اسلامي گفت: از طرف ديگر، جنبش بيداري اسلامي و حركت جمهوري اسلامي نشان داد كه ما ميتوانيم در مقابل آمريكا بايستيم و شاخ و برگ اين انقلاب در غزه و لبنان و كشورهاي منطقه در حال شكوفا كردن اعتقادات ديني و اين الگوي ايران اسلامي هستند.
وي با تاكيد بر اينكه مسئله اصلي امروز جهان انرژي است، گفت: درصد عمدهاي از منطقه خاورميانه كه داراي بيشترين منابع انرژي است در تسخير ايدئولوژيك ايران است.
عضو جبهه پايداري با اشاره به مذاكرات هستهاي اخير گفت: گروه 1+5 به دليل قطع صادرات نفت به انگليس و فرانسه بچههاي خوبي شدند؛ آنها بلوف سياسي به نام تحريم نفت را زدند ولي ايران از موضع تهاجمي در تحريم پيش قدم شد و امروز در انگليس و فرانسه با دوچرخه به سركار ميروند و اقتصاد متزلزل اروپا قادر به تحمل اين شوكهاي اقتصادي نيست.
طبيبزاده با بيان اينكه روزي مجبور بوديم داشتن سه سانتريفيوژ تحقيقاتي را از 1+5 گدايي كنيم، افزود: در حال حاضر در كمال اقتدار سه هزار سانتريفيوژ در حال كار داريم.
وي گفت: شعار مزدوران داخلي زماني اين بود كه ايران نفت دارد و نيازي به انرژي اتمي ندارد؛ در حالي كه امروز بحث ساخت مراكز اتمي در عربستان به وسيله آمريكا و اروپا مطرح است.
عضو جبهه پايداري خاطرنشان كرد: 30 سال انقلاب را متكي به تلاش همه دولتها ميدانيم؛ اما نقطه اوج آن از حركت دولت نهم به سوي استقلال، خودكفايي و عزت ملي بوده است.
در ادامه اين نشست سهيلا جلودارزاده، كانديداي خانه كارگر در ابتداي سخنان خود تاكيد كرد كه به نمايندگي از خانه كارگر و صداي ملت در اين نشست حاضر شده است و ادامه داد: من نمايندگان كارگران ايراني نه روسي، نه چيني و نه افغاني هستم؛ اين كارگر در دوران شكست ايدئولوژيهاي سوسياليستي و كاپيتاليستي به اسلام پناه آورد و سعي خود را براي به ثمر رسيدن جمهوري اسلامي به كار برد و شهداي زيادي هم تقديم كرده است.
وي با اشاره به عنوان سال 91 از سوي رهبري گفت: امسال جامعه كارگري خيلي خوشحال شد؛ چون رهبري باوجود بيمهري دستاندركاران، سال حمايت از كار و سرمايه ايراني را اعلام كردند و ميخواهند فرهنگ مصرف تغيير كند.
عضو ليست صداي ملت خاطرنشان كرد: متاسفانه شعارهاي سالهاي گذشته فقط بالاي صفحه تلويزيون درج شد؛ اما در عمل واردات بيرويه، واگذاري كارخانهها و تعطيلي آنها را شاهد بوديم و چرا در تونلهاي شهرداري، درصد بالايي از كارگران افغاني وجود دارند؟
جلودارزاده گفت: وقتي شغلي ايجاد ميشود، همه نشاطش را احساس ميكنند و بيكاري هم باعث مشاهده درد و دلسردي ميان مردم ميشود.
وي تاكيد كرد: انتخابات پيشرو انتخابات سرنوشتسازي است؛ چون به دليل تاثير توليد ملي ارزش پول ما بشدت كاهش پيدا كرده است.
عضو ليست خانه كارگر با اشاره به حضور رهبري در كارخانه توليد دارو گفت: كارگران در آنجا به احترام مهمان خود در آفتاب نشسته بودند؛ اما وقتي وزير كار گفت كه امكانات فراواني در اختيار كارگران گذاشته شده خيلي آرام اعتراض كردند.
جلودارزاده بيان كرد: ما با كسي جنگ و دعوا نداريم و معتقديم هر دولتي سر كار بيايد بايد در سياست خارجي از عزت، حكمت و مصلحت تبعيت كند نه اينكه در دنيا دشمنتراشي كند تا مقداري راي داخلي را به خود جذب كند.
وي تصريح كرد: به جاي برخورد تهاجمي بايد تدافعي برخورد كنيم؛ همانطور كه در زمان جنگ غالب دفاع مقدس بوديم در دنيا هم بايد با دفاع مقدس پيش برويم.
عضو صداي ملت تصريح كرد: ما ميخواهيم به دنيا بگوييم كه مردم اين كشور خداپرست هستند و خوب زندگي ميكنند و به دنيا مهر ميورزند.
جلودارزاده با اعتراض به اينكه همه اخبار ما مربوط به والاستريت است، گفت: اگر جرياني از گرسنگي و فقر مردم استفاده كنند، آيا ما هم والاستريت نخواهيم داشت؟
وي تصريح كرد: جدايي مجلس و دولت براي هيچ دولتي مفيد نيست؛ اما دولت ما از برخي نمايندگان حمايت ميكند تا در مجلس با او همراه باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.