کد خبر:۱۸۳۹۵۶
نشست انتخاباتي در دانشگاه شهيد بهشتي -2

جلودارزاده: اصلاح‌طلبي كه فحش نيست! / طبيب‌زاده: كارگران زير چرخ توسعه دوره اصلاحات و سازندگي له شدند

نشست «مجلس نهم، مجلس مردم» بعدازظهر امروز در دانشگاه شهيد بهشتي با حضور زهره الهيان، زهره طبيب‌زاده و سهيلا جلودارزاده برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، زهره الهيان، در ادامه نشست انتخاباتي «مجلس نهم، مجلس مردم» در دانشگاه شهيد بهشتي با اشاره به اظهارات جلودارزاده گفت: اينكه ما جامعه كارگري را به يك حزب خاص منحصر كنيم، ظلم است و خود ما بدون شعار عملكرد مجلس را داريم ولي سعي نكرده‌ايم آراي گروهي را به خود جلب كنيم.

وي بيان كرد: يكي از حركات مجلس هشتم كه كمتر رويش تبليغ شد، اين بود كه جلسات متعددي را با تشكل‌هاي كارگري و انجمن‌هاي صنفي و همچنين گروه‌هاي كارآفرين برگزار كرد و سخنان آنها را به عنوان نمايندگان جامعه كارگري شنيد.

عضو جبهه متحد اصولگرايان ادامه داد: در خصوص اتباع افغاني در كميسيون امنيت ملي جلسات زيادي داشته‌ايم و امروز به اتباع افغاني اجازه ورود غيرمجاز داده نمي‌شود.
 
در ادامه جلسه جلودارزاده با اشاره به اهميت حضور زنان در مجلس گفت: من به همه خانم‌ها از جمله الهيان راي مي‌دهم كه طبيب‌زاده در واكنش به اين جمله اظهار كرد كه ‌پس خانم الهيان هم اصلاح‌طلب شدند و پس از اين جلودارزاده گفت كه اشكالي ندارد كسي اصلاح‌طلب باشد، اصلاح‌طلبي كه فحش نيست!
 
در ادامه الهيان خاطرنشان كرد: از اظهارنظر خانم جلودارزاده تشكر مي‌كنم؛ ولي بنده به راي اصلاح‌طلبان نيازي ندارم و تا زماني كه در جريان اصلاح‌طلب چارچوب تفكر سياسي خود را مشخص نكند، هر چه بيشتر به سمت انزوا خواهد رفت و همين موضوع بود كه باعث شد بهائيان به ستاد آقاي كروبي نزديك شوند.
 
وي در ادامه اظهارات خود با اعتراض به جمله جلودارزاده با اين مضمون كه اينجا هم ممكن است جنبش وال‌استريت اتفاق بيفتد، گفت: چنين حرف‌هايي بوي اتفاقات سال 88 را مي‌دهد؛ در حالي كه وقتي بحث نظام و انقلاب پيش مي‌آيد همه مردم از جمله كارگران سينه چاك فرمان رهبري هستند.

در ادامه نشست طبيب‌زاده گفت: ما كاري به وال‌استريت نداريم و همين كه فتنه 88 را دفع كنيم، كافي است و اينكه فتنه توسط فتنه‌گران صورت گرفت و آنها كمر به از بين بردن نظام بستند، هرگز فراموش شدني نيست.
 
وي افزود: جالب است كه امروز همه طرفدار مردم شده اند؛ در دوران اصلاحات توسعه سياسي مطرح بود و در دوران سازندگي توسعه اقتصادي و كارگران زير چرخ اين توسعه‌ها له شدند.

عضو جبهه پايداري در واكنش به بخشي ديگري از سخنان جلودارزاده گفت:‌ هرگز نبايد در سياست خارجي از موضع تدافعي برخورد كنيم؛ بلكه اين سياست همواره بايد از جايگاه تهاجم باشد.

طبيب‌زاده تصريح كرد: حركتي كه در دوران سازندگي شروع و در اصلاحات به اوج رسيد، انهدام فرهنگي بود و متاسفانه در دولت احمدي‌نژاد هم اين انهدام ادامه يافته است.

وي در خصوص موضع خود در قبال جريان انحرافي گفت: من اولين كسي بودم كه در جلسه دولت عليه جريان انحرافي صحبت كردم و پس از سه سال همكاري با دولت نهم از آن جدا شدم.

در ادامه اين نشست سهيلا جلودارزاده گفت: اگر با صحبتم كه به الهيان راي مي‌دهم به آراي ايشان ضربه زدم، معذرت مي‌خواهم؛ اما من فكر مي‌كنم در هر كميسيون مجلس حداقل يك خانم نياز است و هميشه گفته‌ام به خانم‌ها راي دهيد.

وي در ادامه گفت: من سخنگوي اصلاح‌طلبان نيستم؛ باوجود اينكه در مجالس چهارم و پنجم از اولين اصلاح‌طلبان بودم، ولي به هر حال مي‌خواهم زيربنا و اقتصاد كشور را اصلاح كنم.

عضو صداي ملت با بيان اينكه عضو جمعيت دفاع از فلسطين‌ هستم، گفت: من از جماعت نه غزه، نه لبنان نيستم و ما اهل شعار نيستيم؛ بلكه كار خود را انجام مي‌دهيم.

جلودارزاده ادامه داد:‌ متاسفانه امروز دختر فوق‌ليسانس ما در آرايشگاه زنانه مو جارو مي‌كند و سن ازدواج بالا رفته است؛ اينها مسئله من است و هر چند بلد هستم مناظره كنم، ولي هر گونه نزاع داخلي را به ضرر مردم مي‌دانم.
 
وي در مورد عملكرد خود در فتنه 88 گفت: من در هيچ راهپيمايي و مناظره‌اي از فرداي انتخابات 88 شركت نكردم و خانه كارگر بلافاصله بعد از انتخابات اعلام كرد كه آن را تمام شده مي‌داند.

عضو صداي ملت در پاسخ به سوالي كه آيا موضع صداي ملت در قبال دولت همواره انتقاد است يا خير، گفت: صداي ملت هر گاه احساس كند حقوق ملت ضايع مي‌شود از دولت انتقاد مي‌كند و در غير اين صورت، از آن حمايت خواهد كرد.

جلودارزاده اظهار داشت: ما با نفت بشكه ايي هشت دلار، برنامه و بودجه را طوري تنظيم كرديم كه نرخ تورم پايين آمد و در آن دوران روستاها امكانات نداشتند و مجلس پنجم در جهت محروميت‌زدايي حركت كرد و قرض‌هاي خارجي طوري پرداخت شد كه هيچ جريمه‌اي به ما تعلق نگرفت.
 
وي در مورد عملكردش در دوران نمايندگي گفت: در مجلس پنجم بيكاري از 16 درصد به 9 درصد كاهش پيدا كرد و كارگران ما در آن دوران بيشترين حقوق را مي‌گرفتند و مشكل امروز ما پايين‌ آمدن ارزش پول ملي است كه هر چه كار كنند، كفاف هزينه‌هاي جاري را نمي‌دهد.
 
عضو صداي ملت با اشاره به سخنان رهبري در اروميه گفت:‌ ايشان فرمودند آنقدر كه در خانواده به زن ظلم شده، هيچ جا نشده است و در مجلس هم ما مسائلي مثل محاسبه مهريه به نرخ روز، ممنوعيت ازدواج در سنين پايين و سهم‌‌الارث زنان از زمين شوهر متوفي را مورد نظر قرار داديم.

در ادامه اين نشست الهيان در پاسخ به سوالي گفت: ‌شرط در راس بودن مجلس اين است كه نمايندگان از اختيارات قانوني خود استفاده كنند و وظيفه‌ قانون‌گذاري خود را به نحوه احسن انجام دهند.

وي ادامه داد: متاسفانه برخي وكيل‌الدوله هستند و هر چه دولت مي‌گويند چشم و گوش بسته انجام مي‌دهند كه قطعا نمي‌توانند نماينده مردم باشند و برخي نمايندگان به منابع قدرت و ثروت متصل هستند و آنها هم نماينده واقعي نيستند.

طبيب‌زاده در ادامه در واكنش به بخشي از سخنان جلودارزاده گفت: در مورد وجود كارگر افغاني و كالاي چيني همه مخالفند و همچنين من منظور خانم جلودارزاده ازنماينده دولتي را نفهميدم.

وي ادامه داد: من بشدت به دلسوزي خانم جلودارزاده براي كارگران احترام مي‌گذارم؛ اما اينكه وضعيت اشتغال پس از دولت نهم بسيار بدتر شد قابل پذيرش نيست.

عضو جبهه پايداري تصريح كرد: در گذشته دلمان بايد براي اشتغال مي‌سوخت چون به دليل وضع هرم جمعيتي مدارس سه شيفته داشتيم كه دانش‌آموزان آن امروز نيازمند شغل هستند و اين دولت وارث بي‌برنامگي دولت‌هاي قبل بود.

در ادامه الهيان با بيان اينكه در اين مجلس نمايندگاني داريم كه فكر مي‌كنند بايد همواره از دولت حمايت كنند، گفت: اين شايسته مجلس نيست كه نماينده‌اي در قبال سوالات رئيس جمهور كه باعث وهم مجلس و مردم شد، بگويد كه پاسخ رئيس جمهور قانع‌كننده بود! اين قابل پذيرش نيست.

وي ادامه داد: متاسفانه تبليغات يك ليست به خصوص در دستگاه‌هاي دولتي و دانشگاه‌ها به طور گسترده صورت مي‌گيرد، ولي در جبهه متحد اين گونه نيست.

عضو جبهه متحد اصولگرايان در ادامه در پاسخ به سوالي در مورد وحدت اصولگرايان گفت: اين را نبايد به رهبري ربط دهيم اما جبهه متحد اصولگرايان از ابتداي فعاليت در 8+7 پرچم وحدت را همواره بلند نگه داشت اما دوستان جبهه پايداري نيامدند.

در ادامه طبيب‌زاده در خصوص قوانين حمايت از زنان گفت: من فقط از ماده 230 برنامه پنجم دفاع مي‌كنم كه مشتمل بر 14 سند در حوزه خانواده، امنيت و آسيب‌هاي اجتماعي زنان و مسائل حقوقي آنان است و معتقدم نبايد راجع به تك تك لوايح صحبت كرد؛ بلكه در اين زمينه بايد كلي‌نگر بود.

وي در پاسخ به اظهارات الهيان گفت: جبهه پايداري معتقد بود اصلاح‌طلبان به دليل حضور در فتنه توسط شوراي نگهبان سلب صلاحيت شدند و تعداد زيادي از آنها باقي نمانده‌اند و من در مخالفت با خانم الهيان مشكلي در اين نمي‌بينم كه دو جريان اصولگرا با هم به رقابت بپردازند؛ بلكه اين زمينه را براي آشنايي بيشتر مردم باز مي‌كند.

عضو جبهه پايداري ادامه داد: اينكه كسي هشت دوره در مجلس حضور يابد، صحيح نيست؛ چون هر كاري خواسته در دوره‌هاي گذشته كرده است.

طبيب‌زاده تاكيد كرد: من به نماينده‌اي كه پاسخ‌هاي رئيس جمهور به مجلس را بپسندد، اعتراض دارم؛ حتي اگر عضو جبهه پايداري باشد.
 
وي با اشاره به جمله توكلي با اين مضمون كه من روحم در صداي ملت است و اسمم در جبهه متحد گفت: اگر روح ايشان با اصلاح‌طلبان است، فاتحه‌اش خوانده است و همچنين كساني در جبهه متحد از آقاي هاشمي دفاع مي‌كنند كه قابل قبول نيست.

نماينده مجلس هشتم در انتقاد از راي دادن به صورت ليستي گفت: سطح مردم بالاتر از آن است كه يك ليست را جلوشان بگذارند و از ابتدا تا انتها به آن راي بدهند.

طبيب‌زاده در پايان جلسه در پاسخ به سوالي در اين خصوص كه آيا احمدي‌نژاد را از جريان انحرافي جدا مي‌داند يا خير، گفت: احمدي‌نژاد خود را از اين جريان جدا نمي‌كند و بسياري از دلسوزان در اين جهت تلاش كردند، ولي او خود را از علامه مصباح جدا كرد.

وي ادامه داد: احمدي‌نژاد مي‌گويد من مشايي هستم و مشايي من است! پس خود حديث مفصل را از اين مجمل بخوانيم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار