دانشجويان مسلمان دانشگاه پنسيلوانيا: غزه در قلب ماست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۵۰۳

دانشجويان مسلمان دانشگاه پنسيلوانيا: غزه در قلب ماست

انجمن دانشجويان مسلمان دانشگاه پنسيلوانيا در بيانيه اي به نام «غزه در قلب ماست» جنايات غزه را محكوم كردند.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا كه يكي از معتبرترين دانشگاه آمريكاست با صدور بيانيه اي خواستار كمك به برادران و خواهران ديني خود در غزه شدند.

 

در اين بيانيه دانشجويان با توصيف شرايط بحراني غزه و نداشتن دارو و مواد غذايي و تعداد زياد شهدا و مجروحين اين جنايات، خواستار كمك هاي فوري به اين منطقه شدند.

 

در بيانيه آمده است: خيلي مهم است كه ما چشمان خود را بر روي خواهران و برادران نبنديم  و اين وظيفه ديني ماست كه از اخبار برادران و خواهران ديني خود در غزه آگاه باشيم.

 

دانشجويان در اين بيانيه اظهار داشتند: نبايد به اخبار شبكه هاي سي ان ان و فاكس نيوز وابسته به پنتاگون اعتماد كرد، بايد از منابع خبري ديگري اخبار را دريافت كرد.

 

در اين بيانيه دانشجويان بهترين راه براي كمك به مردم بحران زده غزه كمك هاي مالي دانستند كه در اين راستا گروهي را براي جمع آوري كمك هاي دانشجويان انتخاب كردند./انتهاي پيام/

 

پربازدیدترین آخرین اخبار