نشر فرهنگ دفاع مقدس در جامعه ضروري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۵۶۴
نماينده ولي فقيه در استان مركزي:

نشر فرهنگ دفاع مقدس در جامعه ضروري است

نماينده ولي فقيه در استان مركزي با تاكيد بر ضرورت نشر فرهنگ دفاع مقدس در جامعه گفت:‌ نويسندگان دفاع مقدس بايد با قلم خود نسل سوم و چهارم را آگاه، و دستاوردهاي دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس را براي آنها منتشر كنند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، آيت الله احمد محسني گرگاني سوم بهمن ماه در نشست با اعضاي مجمع خبرنگاران و نويسندگان دفاع مقدس در استان مركزي ضمن تبريك به مناسبت پيروزي مقاومت در نوار غزه اظهار داشت: پيروزي غزه از بركات انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي است؛ چرا كه در اين مبارزه، اسلام در مقابل كفر قرار گرفت.

امام جمعه اراك، آمريكا و صهيونيست را دشمن قطعي و حتمي ايران دانست و تصريح كرد: مقاومت غزه، سازش خائنانه سران عرب با اسرائيل را رسوا كرد.

وي تصريح كرد: اسلام و مسلمانان جهان بايد همه دست در دست هم دهند و براي بازسازي و كمك به غزه به ميدان بيايند.

سردار سليم آبادي، مشاور دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز در اين نشست، دفاع مقدس را زيباترين و پربارترين دوران در 30 سال پيروزي انقلاب اسلامي برشمرد و اذعان داشت: با توجه به ارزش هاي هشت سال دفاع مقدس بايد ايران اسلامي در سال آينده با پيشرفت چشمگيري در زمينه هاي اقتصادي،‌ فرهنگي و ‌اجتماعي در سطح جهان و خاورميانه حرف اول را بزند.

وي ثبت و ضبط و نشر خاطرات جانبازان، ايثارگران و خانواده هاي معظم شهدا توسط مجمع خبرنگاران و نويسندگان دفاع مقدس را كاري بسيار عظيم دانست و خاطرنشان كرد: نويسندگان بايد دايره المعارفي براي دفاع مقدس تهيه و جمع ‌آوري كنند و با تلاش بسيجي وار در جهت گسترش فرهنگ دفاع مقدس، در دهه فجر جلوه مناسبي به دفاع مقدس دهند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار