کد خبر:۱۸۵۷۵۲
اخبار ضد و نقيض از وقوع انفجار در شهر حلب سوريه
ساعاتي پس از آنكه منابع دولتي اعلام كردند: يك عمليات انتحاري بزرگ در شهر حلب در شمال سوريه را خنثي كرده اند، برخي منابع از وقوع انفجار در اين شهر خبر دادند.
به گزارش خبرنگار حوزه بينالملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از بيبيسي، برخي منابع خبري از وقوع يك انفجار نسبتا قوي در شهر حلب در شمال سوريه خبر دادند.
اين منابع در حالي مي گويند عصر ديروز انفجاري قوي شهر حلب را لرزانده است كه پيش از آن منابع دولتي در سوريه از خنثي كردن يك انفجار انتحاري در اين شهر خبر داده بودند.
ديده بان حقوق بشر در سوريه اعلام كرد: اخباري در دست دارد كه حاكي از وقوع يك انفجار نسبتا قوي مقابل مقر حزب بعث سوريه در شهر حلب است.
اين منبع همچنين اعلام كرده است كه يك تن از نگهبانان مقر حزب بعث در اين شهر كشته شده است، اما قتل وي ناشي از انفجار نبوده بلكه وي در اثر شكيك گلوله جان باخته است.
تلويزيون سوريه پيش از اين اعلام كرده بود كه نيروهاي امنيتي با كشف يك خودروي حاوي 1200 كيلوگرم مواد منفجره، يك عمليات انتحاري بزرگ را خنثي كرده اند.
اين اخبار يك روز بعد از آن منتشر شد كه وقوع دو انفجار قوي در جنوب دمشق دست كم 55 كشته و بيش از 370 زخمي برجاي گذاشت.
شوراي امنيت و برخي سازمان هاي بين المللي ديگر اين انفجار ها را محكوم كرده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰