حجت الاسلام سالک در گفتگو با خبرگزاری دانشجو» مطرح كرد؛
احتمال تطميع برخي نمايندگان براي رياست فردي خاص بر مجلس
سخنگوي جامعه روحانيت مبارز پيرامون احتمال تطميع برخي نمايندگان براي رياست فردي خاص بر مجلس خاطرنشان كرد: ما هيچ مسئله اي را نفي نمي كنيم و شاید هم چنین مسائلی باشد.
حجت الاسلام سالک در گفت وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، پیرامون برگزاری نشست های هم اندیشی اصولگرایان گفت: این مسئله تازه ای نیست و نمایندگان حق دارند تا بررسی های خود را برای انتخاب بهتر انجام دهند.
وی افزود: مسلما این هم اندیشی ها در راستای بهتر اداره کردن مجلس است.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به سوالی پیرامون شمار تعداد نفرات شرکت کننده در این هم اندیشی ها گفت: به این اعداد تکیه نکنید چرا که مسئله اصلی هم فکری و تبادل نظر براي اداره بهتر مجلس نهم است.
وي تاكيد كرد: اين اعداد خودش را در انتخاب نهايي رئيس مجلس نشان خواهد داد.
سالك افزود: اين حق نمايندگان است كه روي شخصيت هايي كه در مجلس هستند مطالعه كنند تا همدلي بيشتري به وجود آيد.
نماینده متخب اصفهان در انتخابات مجلس نهم تصريح كرد: تصميم نهايي را مجلس خواهد گرفت ، نه رسانه ها و جوسازي هاي داخل و خارج مجلس.
وي درباره احتمال انتخاب اوليه رئيس مجلس در فراكسيون اصولگرايان گفت: ممكن است جلساتي درغالب فراكسيون اصولگرايان برگزار شود و البته چون اكثريت قريب به اتفاق مجلس نهم زير چتر اصولگرايان و معتقدان به معيارها و اصول حضرت امام و مقام معظم رهبري هستند؛ با تبادل نظرات به نتايج مثبتي خواهد رسيد.
سالك درباره حضور برخي نمايندگان و منتخبان مشترك در جلسات هم انديشي گفت: اين حضور طبيعي است و آنچه مهم است اصولگرايي و توجه به اصول است.
نماینده متخب اصفهان در انتخابات مجلس نهم در پاسخ به سوالي پيرامون احتمال لابي برخي افراد، براي انتخاب افرادي خاص براي رياست مجلس شوراي اسلامي گفت: هم اكنون نمي توان قضاوت كرد و روز تعيين رئيس مجلس تمام اتفاقات مشخص مي شود.
وي پيرامون احتمال تطميع برخي نمايندگان خاطرنشان كرد: ما هيچ مسئله اي را نفي نمي كنيم و شاید هم چنین مسائلی باشد، اما نمايندگاني كه از عقلاي مجلس هستند تصميم لازم را مي گيرند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰