كار فرهنگي بدون مردم امكان‌پذير نيست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۶۴۹۵
مدير كل ارشاد خراسان رضوی:

كار فرهنگي بدون مردم امكان‌پذير نيست

مدير كل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوي با بيان اينكه فرهنگ بايد مردمي باشد، گفت: كار فرهنگي بدون مردم امكان‌پذير نيست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، سيد جواد جعفري ساعتی پيش در نشست صميمي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اهالي فرهنگ و هنر خراسان رضوي در تالار نور سازمان اوقاف، كار فرهنگي كردن را داراي دو شاخص دانست و در اين خصوص تصريح كرد: شاخص اول اين است كه معتقد باشيم حوزه فرهنگ بايد مردمي باشد.
 
وي ادامه داد: فرهنگ عرصه‌اي است كه با وجود فعاليت يك دستگاه دولتي يا حتي كل دولت تا زماني كه مردم در آن ورود پيدا نكنند، هيچ چيز امكان‌پذير نيست.

مدير كل ارشاد خراسان رضوی شاخص دوم را عمومي شدن فرهنگ دانست و خاطرنشان كرد: همه دستگاه‌ها حتي دستگاه‌هايي كه ظاهرا مرتبط با فرهنگ نيستند، بايد نسبت به فرهنگ اهتمام داشته باشند.

جعفري گفت: اين مسئله در استان خراسان‌رضوي اتفاق افتاده است.
 
وی با بيان اينكه بيش  از 4700 موسسه فرهنگي در استان داريم، گفت: تا كنون 1200 كانون فرهنگي مسجد، بيش از 160 رسانه و مطبوعات، 450 ناشر، 200 موسسه در صنعت چاپ و 100 تشكل قرآني از جمله اين موسسات فرهنگي هستند.

در ادامه اين نشست بيش از 25 نفر از اهالي فرهنگ و هنر به صورت پيام ويدئويي به اظهار مشكلات و نظرات خود در حوزه فرهنگ و هنر پرداختند و وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ضمن رونمايي از كتاب معرفي 50 كانون فرهنگي مساجد، به ارائه سخنراني پرداخت.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار