سران اسرائيل از عملكرد اين رژيم در جنگ غزه اعلام رضايت كردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۷۱۰

سران اسرائيل از عملكرد اين رژيم در جنگ غزه اعلام رضايت كردند

مقامات سياسي و امنيتي رژيم صهيونيستي اعلام كردند كه از عملكرد نيروهاي خود در جنگ 22 روزه حمايت كرده و آن را تاييد مي كنند.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، اورشليم پست نوشت: مقامات اسرائيل در نشست امروز كابينه در تل آويو تاكيد كردند كه از سربازان خود حمايت كرده و از عملكرد آنها در طول جنگ 22 روزه در غزه پشتيباني مي كنند.

در اين نشست ايهود اولمرت، نخست وزير و همچنين ايهود باراك، وزير جنگ رژيم صهيونيستي اعلام كردند كه نسبت به عملكرد سربازان خود در جهان پاسخگو بوده و از آنها دفاع مي كنيم.

 وزير جنگ رژيم صهيونيستي افزود: ما همچنين از نام عملياتي كه در اين جنگ انتخاب كرده ايم حمايت مي كنيم.

رژيم صهيونيستي از اين جنگ با عنوان «سرب گداخته» ياد مي كند.

در اين عمليات بيش از 1300 شهروند فلسطيني به شهادت رسيده، بيش از 5500 نفر مجروح شده، بيش از 100 هزار نفر بي خانمان شده و همچنين بيش از دو ميليارد دلار به نوار غزه خسارت وارد شده است.

 در ميان شهدا حدود 450 كودك، بيش از 115 زن و همچنين بيش از 100 مرد سالمند وجود دارد و در ميان مجروحان نيز بيش از 1200 كودك وجود دارد كه بسياري از آنها برخي از اعضاي بدن خود را از دست داده و برخي نيز در خطر مرگ قرار دارند.

بنا بر اين گزارش در طول اين نشست وزراي كابينه اولمرت از طرح وزير جنگ رژيم صهيونيستي مبني بر ايجاد كميته دفاع حقوقي از سربازان در طول جنگ غزه، حمايت كردند.

مقامات رژيم صهيونيستي با پيشنهاد باراك، كميته اي را ايجاد كرده اند كه از تمامي نيروهاي صهيونيستي دفاع حقوقي مي كند.

در همين حال بسياري از سازمان ها و نهادهاي بين المللي در واكنش به جنگ غزه، آن را جنايت جنگي دانسته و خواستار دادگاهي شدن مقامات و نيروهاي نظامي رژيم صهيونيستي شده اند./انتهاي پيام/  

پربازدیدترین آخرین اخبار