کد خبر:۱۸۸۴۰۶
شیخ عیسی قاسم:
آل خلیفه چاره ای جز پذیرش خواسته های مردمی را ندارد
شیخ عیسی قاسم ضمن هشدار به اقدامات رژیم آل خلیفه اظهار داشت مسئولین رژیم چاره ای جز پذیرش خواسته های مردمی را ندارد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الجزیره، آیت الله عیسی قاسم در بخش سیاسی خطبه نماز جمعه در منطقه الداز با اشاره به فریبکاری های رژیم آل خلیفه در غیر مسالمت آمیز و به حق نشان دادن انقلابیون بحرینی گفت: رژیم بحرین درباره توصیه های کمیته حقیقت یاب بسیونی مدعی بود این توصیه ها را اجرا می کند ولی چنین نکرد و به آن پایبند نبود.
وی تاکید کرد: زمانی بحران در بحرین به پایان خواهد ررسید که رژیم خواسته های به حق ملت را بپذیرد.
عیسی قاسم اظهار داشت: زمان آن رسیده است که رژیم بحرین به انکار واقعیت موجود در بحرین پایان دهد و اقدامات جدی برای پایان دادن بحران نقض حقوق بشر در بحرین اتخاذ کند. زمان آن رسیده است که رژیم از دروغپردازی های رسانه ای و انکار حقایق روشن نظیر مخالفت گسترده مردمی پایان دهد. روشن است که یک مخالفت گسترده مردمی در بحرین وجود دارد که در بیش از یک سال گذشته خواسته های به حقی را مطرح کرده است. مردم تظاهرات می کنند ولی متاسفانه رژیم مدعی است گروه معدودی در بحرین تظاهرات می کنند.
وی در پایان اظهار داشت: مردم بحرین برای دفاع از عزت و کرامت خود به تظاهرات خود ادامه می دهند و از بیان خواسته های بر حق خود عقب نشینی نخواهند کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰