
کد خبر:۱۸۹۲۸۴
مدير مراكز تئاتر ديني خبر داد:
حمايت 20 ميليون ريالي از پاياننامههاي ديني دانشجويان تئاتر
مدير مراكز تئاتر ديني و نماينده جشنواره صاحبدلان گفت:جشنواره صاحبدلان در بخش پاياننامه از پاياننامههاي مرتبط با موضوعات نمايش ديني تا سقف 20 ميليون ريال حمايت ميكند.
محمود فرهنگ در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، گفت:جشنواره صاحبدلان در بخش پاياننامه از پاياننامههاي مرتبط با موضوعات نمايش ديني تا سقف 20 ميليون ريال حمايت ميكند و دانشجويان در مقاطع مختلف ميتوانند براي تاييد پاياننامههاي خود به دبيرخانه اين جشنواره مراجعه كنند.
مدير كانون تئاتر ديني و نماينده جشنواره صاحبدلان همچنين از حمايت جشنواره صاحبدلان از آثار شهرستاني و اجراهاي خياباني و محيطي و چاپ آثار نمايشي با موضوعات جشنواره خبر داد.
وي افزود: جشنواره صاحبدلان در سال 91 تصميم به چاپ كتاب دايرةالعمارف نمايشهاي ايماني جهان زير نظر دكتر ناظرزاده كرماني از پژوهشگران معاصر كشور را دارد كه حدود 6 ماه نگارش آن زمان ميبرد.
فرهنگ ادامه داد: همچنين آثار فاخري در خصوص امام زمان، ملاصدرا و سلمان فارسي و آثاري پژوهشي از دكتر صالحپور، پژوهشگر و مدرس تئاتر به عنوان «ترديد زرد» مربوط به تعزيه حر در سال گذشته جشنواره به چاپ رسيد.
مدير كانون تئاتر ديني و نماينده جشنواره صاحبدلان به موضوعات جشنواره صاحبدلان اشاره كرد و گفت: جشنواره ما جشنواره اي كاملا ديني است و موضوعات قرآني، پيامبران، نبوي، علوي، فاطمي، مهدوي و شخصيتهاي تاريخ اسلام در گذشته و معاصر را در بر ميگيرد و جشنواره صاحبدلان توفيق آن را داشت كه 65 اثر را توليد كرده و به اجرا برساند.
وي همچنين در خصوص همسو بودن جشنواره صاحبدلان و جشنواره ماه تصريح كرد: دوستاني كه چنين همسويي را ميبينند ابتدا بايد چندين دوره جشنواره ماه را با اهداف پيشبيني شده با دو دوره جشنواره صاحبدلان با رويكردي كه داشتهاند، بررسي كنند.
فرهنگ همچنين بيان داشت: امتياز جشنواره صاحبدلان اين است كه زمان برگزاري آن دو تا هفت روز طول ميكشد، اما جشنواره صاحبدلان طي يك برنامه شش ماهه اجراي عموم به برگزيدگان و شركتكنندگان خود ميدهد در واقع پس از اجراي عموم كمك هزينهها را دريافت ميكنند.
مدير كانون تئاتر ديني و نماينده جشنواره صاحبدلان ادامه داد: در اين جشنواره بخش كارشناسي و مشاوره نيز وجود دارد كه در توليد كارها به دوستان كمك مي كند.
وي تصريح كرد: در آبان، آذر، دي و اسفند سال گذشته آثار ديني مفرح و با موضوعات ناب اسلامي در سالنهاي خانه نمايش، سالن مولوي و سالن قشقاوي و سايه اجرا شد.
فرهنگ همچنين در خصوص تغيير نام جشنواره صاحبدلان نيز گفت: ما در ابتدا نام جشنواره حقيقت را داشتيم، اما به دليل همنام بودن با جشنواره فيلم حقيقت اين نام را با تفعل به قرآن تغيير داديم.
مدير كانون تئاتر ديني و نماينده جشنواره صاحبدلان در مورد تعامل وزارت علوم و تئاتر دانشگاهي با مركز تئاتر ديني گفت: تمام دانشجويان سراسر كشور كه در جشنواره بينالملل تئاتر دانشجويي حضور پيدا ميكنند و جامعه ما به آن نياز دارد كه به آن بپردازد، ميتوانند حضور جدي در اين جشنواره داشته باشد.
وي ادامه داد: بايد آثاري كه دانشجويان در اين زمينه توليد ميكنند، مورد حمايت واقع شود البته در سالهاي قبل دكتر رياضي، معاونت اداره كل امور فرهنگي اين رويكرد را داشت و نمايشهاي ديني تنها به محرم و صفر خلاصه نمي شد و در طول سال در تمام دانشگاههاي كشور اين تعامل با مركز تئاتر ديني وجود داشت كه بسيار خوب هم بود.
فرهنگ ادامه داد: تئاتر دانشگاهي بايد با مراكز ديگر اين ارتباط را برقرار كنند و از جزيره بودن خارج شوند، بنابراين اگر اين همكاري به وجود بيايد ظرفيت آثار دانشجويي در بخش فرهنگي و عروسكي با توجه به نيازي كه دارند ميتوانند با حمايت مالي موثر اين اتفاق بيفتد و از همپوشاني در جشنوارههاي مختلف جلوگيري شود.
مدير كانون تئاتر ديني و نماينده جشنواره صاحبدلان به همكاري مركز تئاتر ديني و نمايشگاه قرآن اشاره كرد كه طي چندين سال برگزاري اين نمايشگاه اتفاق افتاده است.
وي در پايان يادآور شد: تلفنهاي تماس دبيرخانه 66467364 و آدرس جديد دبيرخانه جشنواره صاحبدلان نيز خيابان فلسطين، بعد از ميدان فلسطين، سرپرست جنوبي، كوچه پارس، پلاك 5، طبقه همكف ميزمان ارسال آثار به اين جشنواره تا 15 تير ميباشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.