نیروهای امنیتی لیبی بار دیگر کنترل فرودگاه طرابلس را در دست گرفتند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۹۹۳۵

نیروهای امنیتی لیبی بار دیگر کنترل فرودگاه طرابلس را در دست گرفتند

پس از حمله افراد مسلح و شبه نظامیان با خودروهای زرهی به فرودگاه طرابلس، نیروهای امنیتی و ارتش لیبی بار دیگر کنترل فرودگاه طرابلس را در دست گرفتند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الحیات، پس از حمله افراد مسلح و شبه نظامیان با خودر وهای زرهی به فرودگاه طرابلس، نیروهای امنیتی و ارتش لیبی بار دیگر کنترل فرودگاه طرابلس را در دست گرفتند.
 
سرهنگ فتح الله محیسن، یکی از مسئولان وزارت خارجه لیبی اعلام کرد که، نیروهای امنیتی به همراهی ارتش این کشور موفق شده اند کنترل فرودگاه طرابلس را در دست گرفته و تعداد زیادی از افراد مسلح به همراهی خودر و های زرهی و مقداری اسلحه را دستگیر کنند.
 
خبرگزاری رسمی لیبی به نقل از سرهنگ محیسن اعلام کرد: نیروهای امنیتی لیبی پس از درگیری با شبه نظامیان مستقر در فرودگاه طرابلس، بدون هیچ گونه تلفات جانی کنترل کامل فرودگاه را در دست گرفتند .
 
این در حالی است که شبه نظامیان مسلح علت حمله به فرودگاه طرابلس را ناپدید شدن یکی از فرماندهان خود عنوان کرده اند.
پربازدیدترین آخرین اخبار