آمريكا تلاش مي‌كند راه‌هاي گفت‌وگو ميان اخوان‌المسلمين مصر و اسرائيل را باز كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۱۰۱۷

آمريكا تلاش مي‌كند راه‌هاي گفت‌وگو ميان اخوان‌المسلمين مصر و اسرائيل را باز كند

برخي منابع اسرائيلي فاش كردند كه آمريكا در پي تدارك ديداري براي گفت‌وگوي نمايندگان اخوان‌المسلمين مصر با برخي اعضاي پارلمان اسرائيل است.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از السفير، منابع اسرائيلي خبر دادند كه آمريكا در تدارك برگزاري ديداري ميان برخي اعضاي پارلمان اسرائيل با نمايندگاني از اخوان المسلمين در واشنگتن است.

روزنامه اسرائيلي يديعوت آحرونوت نوشت: ايالات متحده با توجه به تنش موجود ميان مصر و اسرائيل بعد از به قدرت رسيدن اخوان المسلمين در انتخابات پارلماني سعي دارد راه هاي گفت و گو ميان اخوان المسلمين و اسرائيل را باز كند.

اين روزنامه با اشاره به اينكه هفته آتي ديدارهايي در همين راستا در واشنگتن صورت مي گيرد، تصريح كرده است: ممكن است اين گفت و گوها در آينده در سطوح ديپلماتيكي بالاتر برگزار شود.

گفته مي شود كه دو نماينده از كنست (پارلمان اسرائيل) كه از اعضاي احزاب تندرو در اسرائيل هستند،‌ در اين ديدار حضور خواهند داشت.

برخي منابع اسرائيلي نيز گفته اند كه اسرائيل بايد به منظور استفاده از اين موقعيت براي ايجاد روابط با مصر كنوني مقامات بلندپايه اي را براي گفت و گوهايي كه آمريكا مقدمات آن را فراهم كرده است، بفرستد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار