سفر رهبر اپوزيسيون برمه به اروپا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۱۲۸۱

سفر رهبر اپوزيسيون برمه به اروپا

آنگ سان سوچي،‌ رهبر اپوزيسيون برمه كه اخيرا در انتخابات پارلماني كشورش پيروز شده است،‌ براي ديدار از چند كشور اروپايي به قاره سبز رفت.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از فرانس 24، آنگ سان سوچي، رهبر اپوزيسيون برمه كه براي ديدار از چند كشور به اروپا رفته است، شب گذشته وارد ژنو شد.

وي كه اخيرا و پس از مبارزات طولاني با نظاميان حاكم بر برمه، توانسته است در عرصه سياسي فعال شده و در انتخابات اخير پارلماني اين كشور پيروز شود،‌ قبل از سفر به اروپا گفته بود كه «تمام تلاش خود را در جهت منافع مردم كشورش به كار مي بندد.»

رهبر اپوزيسيون برمه تاكيد كرده بود كه براي همگام كردن اين كشور با كشورهاي پيش روي جهان تلاش مي كند.
 
برمه كه بيش از نيم قرن تحت حكومت نظاميان قرار داشته است، داراي مشكلات اقتصادي،‌ سياسي و امنيتي متعددي است و اخيرا نيز درگيري هاي فرقه اي در اين كشور خبرساز شده بود.
 
سوچي قرار است در سوئيس و در سازمان بين المللي كار، در مورد مسئله كار اجباري در نقاط مختلف دنيا سخنراني كند.

گفتني است، وي بعد از سوئيس به انگلستان، ايرلند، ‌نروژ و فرانسه خواهد رفت.
  
پربازدیدترین آخرین اخبار